Tengganu Dah Setel… Ni Turn KL Pulak!

Pada hari ni saya sedikit letih kerana baru saja pulang dari Kuala Terengganu kerana menjayakan workshop untuk program Mobile Content Challenge 2009.

Workshop yg diadakan ini adalah bertujuan untuk memberi pendedahan kepada para peserta tentang halatuju dan objektif pertandingan ini.

Paling best sekali, setiap peserta akan didedahkan dengan pelbagai maklumat dan tips-tips yg dapat membantu mereka untuk memenangi  cabaran MCC  2009 ini, seterusnya menggondol hadiah wang berjumlah RM100,000 tunaiii!!

Buat anda yg berada di LEMBAH KLANG dan berminat untuk menyertai pertandingan yg berprestij ini serta mendengar tips-tips hebat dari speaker-speaker yg berpengalaman dalam industri, bolehlah hadirkan diri di workshop 30 Julai 2009 ini di Sime Darby Convention Center (untuk lokasi peta, sila tanya Lebai Google anda).

Selain itu, anda juga berpeluang untuk beramah mesra, sesi autograf dan bergambar dengan saya pada petang harinya.

Berikut adalah jadual workshop lain yg bakal diadakan:

Untuk pendaftaran, sila isikan maklumat anda di MCC Workshop Registration Form >>>

Diharap anda yg berada di LEMBAH KLANG tidak akan melepaskan peluang keemasan untuk menghadiri workshop yg padat dengan maklumat tentang pasaran dan harapan industri mobile content di Malaysia ini.

Sapa tau, mungkin sebahagian dari RM100,000 wang hadiah tu bakal menjadi milik anda! Tuah ayam nampak di kaki… tuah anda mungkin nampak di handphone! 😎

Komen dan Pendapat Anda?

2 thoughts on “Tengganu Dah Setel… Ni Turn KL Pulak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *