Ένα καλάθι δώρων και ένα ψάρεμα

Οι ψαράδες έχουν πάντα τεράστιες ιστορίες να περιγράψουν. Είναι εκπληκτικό ότι μιλούν πάντα για το μεγάλο που ξέφυγε. Δεν είναι αστείο πόσες φορές λέγονται αυτές οι ιστορίες σε άλλους; Φαίνεται ότι πολλές φορές το παραμύθι είναι πάντα μεγαλύτερο από το πραγματικό ψάρι. Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι δεν υπάρχει ποτέ μια φωτογραφία που να λέει την ιστορία της σύλληψής τους;

Ένα ψαράδικο είναι ένας τρόπος για να μοιραστεί ο ψαράς την ιστορία του. Δεν θα λένε ψέματα, θα μπορούν να μοιραστούν το πραγματικό μέγεθος των αλιευμάτων τους. Με ένα ψαράδικο θα μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι με το ψάρι στο κολάρο για να το δουν όλοι.

Υπάρχει ένα καλάθι δώρου που είναι ένας πραγματικός κύλινδρος ψαρέματος. Αυτό το δώρο διαθέτει: μια κορνίζα φωτογραφιών ψαρέματος 5×7 για το ψάρι που δεν ξέφυγε, και αν ξέφυγε, ίσως μια εικόνα να πει την ιστορία. Λίγο καλοκαιρινό λουκάνικο, μπαστούνια πρέτσελ, μουστάρδα και ντιπ λαχανικών για τον πεινασμένο ψαρά. Διάφορα ζαχαρωτά, ένα διασκεδαστικό ψάρι που καλεί, και δόλωμα ψαριού, όχι αληθινό δόλωμα, απλά σκουλήκια gummi. Μερικά ψημένα φιστίκια και μια πιο δροσερή ποτηροθήκη. Το πιο σημαντικό που περιλαμβάνεται σε αυτό το καλάθι δώρου είναι το βιβλίο The Fisherman’s Guide to Life. Όλα αυτά τα αγαθά είναι συσκευασμένα σε αυτόν τον μεγάλο χρησιμοποιήσιμο κύλινδρο ψαρέματος.

Αυτή η παρουσίαση ενός χρησιμοποιήσιμου κρεβατιού και τα δώρα που περιλαμβάνονται, είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να λάβει ένας ψαράς. Το ψάρεμα είναι μόνο η μισή ιστορία, το καλύτερο μέρος κάθε ψαρέματος ταξιδιού είναι οι ιστορίες του μεγάλου που ξέφυγε.


Source by Michele Rogers

About admin

Check Also

Idea Gift Giving – Ανδρικό κολιέ με ετικέτα σκύλου

Αν είστε γυναίκα που θέλει να εκπλήξει τον ξεχωριστό άντρα της ζωής σας με ένα …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.