Αποδεδειγμένοι και δοκιμασμένοι στο χρόνο τρόποι για να επαναφέρετε τον σύζυγό σας

Αν ψάχνετε τρόπους να επαναφέρετε τον σύζυγό σας να σας αγαπήσει και να σας αγαπήσει ξανά μετά από ένα χωρισμό και με τον τρόπο που επιθυμείτε, τότε πρέπει να μάθετε να δίνετε. Αλλά πρέπει να είστε πρόθυμοι να μάθετε πώς να εφαρμόζετε αυτά που γνωρίζετε τώρα για να τον αποκτήσετε. Ως γυναίκα, πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου μαθαίνοντας και ερευνώντας αποτελεσματικούς τρόπους για να μεταφέρω οποιαδήποτε σχέση σε μια υγιή και γόνιμη σχέση. Πρέπει επίσης να είστε πρόθυμοι να μάθετε. Θέλω να θυμάστε αυτή τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού στο Λουκάς 6:38 (NIV). „Δώσε, και θα σου δοθεί. Ένα καλό μέτρο, συμπιεσμένο, κουνημένο και τρέχοντας, θα χυθεί στην αγκαλιά σου. Γιατί με το μέτρο που χρησιμοποιείς, θα σου μετρηθεί.“

Υπάρχουν δύο αποδεδειγμένοι και δοκιμασμένοι στο χρόνο τρόποι για να επαναφέρετε τον σύζυγό σας μετά από ένα χωρισμό ή μετά από μια διαφωνία.

Ένας τρόπος που μπορεί να είστε πολύ περήφανοι για να κάνετε είναι να ρωτήσετε. «Ζητήστε και θα λάβετε». Πρώτα, πρέπει να ζητήσετε από το πνεύμα μέσα σας, να λάβετε την άδειά του και οι δυνάμεις μέσα σας θα εργαστούν για να φέρετε πίσω τον σύζυγό σας με έναν εκπληκτικά απλό τρόπο. Οι δυνάμεις μέσα σας θα σας πάνε μπροστά για να κάνουν τον άντρα σας να σας επιθυμήσει ξανά. Θα αρχίσει να ονειρεύεται ωραία πράγματα για σένα και μέχρι να σε δει ο άντρας σου και χωρίς να κάνει πολλά, θα αρχίσει να σε ποθεί όπως οι μύγες θέλουν μέλι. Θα πάρεις πίσω τον άντρα σου αν είσαι έτοιμη και πρόθυμη να μάθεις.

Ο άλλος τρόπος είναι να δώσετε ελεύθερα και γενναιόδωρα αληθινή αγάπη και φροντίδα σε όλους όσους συναντάτε. Δείξτε αγάπη ακόμα και στα ζώα. Μόλις γίνετε αληθινός δότης καλών και ωραίων πραγμάτων, θα λάβετε επίσης καλά και ωραία πράγματα με μεγάλα μέτρα, συμπιεσμένα και συγκλονισμένα μαζί. Θα πάρετε εύκολα τον άντρα σας πίσω με τρόπους που μπορεί να σας μπερδέψουν. Δεν χρειάζεται να αγωνίζεστε και να σχεδιάζετε. Όταν δίνεις, προκαλείς το πνεύμα να ενεργοποιήσει τις δυνάμεις της φύσης για να σου δώσει πίσω. Και όταν δίνεις αληθινή αγάπη στους γύρω σου, το πνεύμα θα ξεκινήσει τη διαδικασία να κάνεις τον σύζυγό σου να σε θέλει πίσω.

Αλλά πρέπει να είστε πρόθυμοι να μάθετε πώς να εφαρμόζετε αυτά που γνωρίζετε τώρα για να πάρετε πίσω τον σύζυγό σας. Ως γυναίκα, πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου μαθαίνοντας και ερευνώντας αποτελεσματικούς τρόπους για να μεταφέρω οποιαδήποτε σχέση σε μια υγιή και γόνιμη σχέση. Πρέπει επίσης να είστε πρόθυμοι να μάθετε.


Source by Barbara Kingsley-Johnson

About admin

Check Also

Δεν καταλαβαίνω γιατί ο σύζυγός μου στάθηκε δίπλα μου αφού απάτησα, δεν το αξίζω

Είναι πολύ φυσιολογικό να είσαι σκληρός με τον εαυτό σου αφού έχεις απατήσει τον σύζυγό …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.