Γιατί Γράψτε "Τα δικα σου" Φροντιστήριο? Επιτακτικοί Λόγοι

Όταν ήμουν πολύ νεότερος και είχα μια από αυτές τις συζητήσεις πατέρα και γιου, ο μπαμπάς σταμάτησε και είπε στοχαστικά: „Γιε μου, βρες χρόνο να καθίσεις στα πόδια κάποιου μεγαλύτερου από εσένα και να μάθεις. Για μια μέρα, αν δεν το κάνεις, τότε η γνώση μπορεί να χαθεί για πάντα».

Μετά το θάνατο του πατέρα μου, η οικογένειά μας ξεκίνησε μια Οδύσσεια φροντίδας για πέντε συγγενείς που έπασχαν από άνοια, κατά τον θάνατο και τη νεκροψία, προσδιορίστηκε ότι ήταν νόσος του Αλτσχάιμερ. Θέλοντας να γίνουν κατανοητές οι οικογενειακές μας εμπειρίες από τα παιδιά μας, εάν οι γονείς τους γίνονταν τελικά θύματα της ΝΑ, γράψαμε ένα ημερολόγιο για τις εμπειρίες μας. Αυτές οι εμπειρίες δημοσιεύτηκαν σε ένα κεντρικό πλαίσιο το 1986 και χρησίμευσαν ως παραίνεση του πατέρα μου και καθιερώσαμε το βραβείο Talking Hands. Που ήταν για να τιμήσει τη γνώση που μοιράστηκαν οι άλλοι και δεν χάθηκε στο χρόνο και στο χώρο. Ή έφυγε για πάντα!

Δεν έχω γνωρίσει ποτέ άντρα, γυναίκα ή παιδί από το οποίο να μην έχω μάθει κάτι νέο και εφαρμόσιμο στη ζωή μου. Αν λοιπόν δεν σας έχω γνωρίσει, να ξέρετε ότι έχετε και εσείς κάτι πολύτιμο να μοιραστείτε με όλους μας. Γράψε λοιπόν ένα σεμινάριο. Δημοσιεύστε αυτό το σεμινάριο.

Τι είναι το Tutorial;

Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται κάτι σαν το πώς να φτιάξετε ένα PSP-10 bouncy, να φτιάξετε ένα κέντρο ψυχαγωγίας ή να επισκευάσετε το ψυγείο ως σεμινάριο. Ναι, αυτά είναι μαθήματα, αλλά τα σεμινάρια περιλαμβάνουν επίσης πώς ένα άτομο αντιμετώπισε το άγχος, ένα συγκεκριμένο πρόβλημα με τον τύπο mime HTML και πώς λύθηκε το πρόβλημα ή εναλλακτικές, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Με λίγα λόγια, ένα σεμινάριο είναι πώς ένα άτομο έλυσε ένα πρόβλημα. Λοιπόν έχετε λύσει ένα πρόβλημα σήμερα ή χθες; Στη συνέχεια, γράψτε το σεμινάριο σας. Μοιραστείτε τις γνώσεις σας διαφορετικά μπορεί να χαθεί για πάντα.

Μπορεί κάποιος να γράψει ένα σεμινάριο;

Εάν έχετε λύσει ένα πρόβλημα, τότε μπορείτε ή πρέπει να γράψετε ένα σεμινάριο. Γιατί; Σκεφτείτε ότι κάποιος στη μέση γη μας αντιμετώπισε ένα πρόβλημα που έχετε λύσει. Χωρίς τις γνώσεις σας να είναι διαθέσιμες σε αυτούς με τη μορφή ενός σεμιναρίου, τότε ξοδεύουν και αυτοί αμέτρητες ώρες ή ανακαλύπτουν ξανά τον τροχό. Αυτό αφήνει κάποιον να ξοδεύει ώρες άσκοπα, που θα μπορούσε και θα ξοδευόταν είτε για να λύσει άλλα προβλήματα, να μοιραστεί τις γνώσεις του ή να βοηθήσει άλλους, όπως να ταΐσει τους φτωχούς και τους καταπιεσμένους μας. Αυτός ο κύκλος δεν τελειώνει ποτέ. Βοηθήστε λοιπόν τον εαυτό σας βοηθώντας κάποιον σήμερα, όχι αύριο. Ο χρόνος είναι φευγαλέος!

Πώς να γράψετε ένα σεμινάριο

Πρώτα αφήστε μας να κάνουμε Moodle το σεμινάριο μας. Η λέξη Moodle ήταν αρχικά ένα αρκτικόλεξο για το Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment, το οποίο είναι κυρίως χρήσιμο σε προγραμματιστές και θεωρητικούς της εκπαίδευσης. Είναι επίσης ένα ρήμα που περιγράφει τη διαδικασία της νωχελικής περιπλάνησης σε κάτι, του να κάνεις πράγματα όπως σου έρχεται από το μυαλό να τα κάνεις, μια ευχάριστη κουβέντα που συχνά οδηγεί σε διορατικότητα και δημιουργικότητα. Ως εκ τούτου, ισχύει τόσο για τον τρόπο που αναπτύχθηκε το Moodle όσο και για τον τρόπο με τον οποίο ένας μαθητής ή δάσκαλος μπορεί να προσεγγίσει τη μελέτη ή τη διδασκαλία ενός διαδικτυακού μαθήματος. Όποιος χρησιμοποιεί Moodle είναι Moodler.

Είσαι δάσκαλος? Ναι, μοιραστείτε τώρα τις γνώσεις σας.


Source by Denny Lancaster

About admin

Check Also

Ο μαθητής του γυμνασίου σας ΔΕΝ είναι ενήλικας – μην τον/την αντιμετωπίζετε σαν έναν στο γυμναστήριο

Πριν λίγο καιρό, έκανα λίφτινγκ δίπλα σε έναν πατέρα που εκπαίδευε τον γιο του γυμνασίου …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.