Δημιουργικές και οικονομικές ιδέες για κάρτες γενεθλίων

Όλα όσα σχεδιάζετε για τον αγαπημένο σας για τα γενέθλιά του φθείρονται με την πάροδο του χρόνου. Το φαγητό θα τελείωνε, τα διακοσμητικά θα πρέπει να αφαιρεθούν και το φόρεμα θα ήταν εκτός μόδας κάποια μέρα. Ένα πράγμα που μένει πάντα ανέπαφο είναι οι κάρτες γενεθλίων. Ακολουθούν μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες στο πρωτάθλημα.

Μία από τις καλύτερες ιδέες για κάρτες γενεθλίων είναι να αποκτήσετε μια μεγάλη κάρτα που να έχει γραφική πρόσοψη. Μπορείτε να υπογράψετε τις ευχές και το όνομά σας στο πίσω μέρος τους. Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι το διακοσμούν στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά τους ως τοίχο. Παραμένει μαζί τους για μήνες και χρόνια. Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα με τους εφήβους και τα παιδιά. Τους αρέσει να τοποθετούν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και φαντασίας σε διάφορα σημεία του σπιτιού.

Μια άλλη συμβουλή είναι να δοκιμάσετε κάρτες ομιλίας. Τη στιγμή που θα το ανοίξετε, θα έλεγε «Χρόνια Πολλά» ή μερικά γλυκά λόγια. Μερικές φορές θα συναντούσατε ενδιαφέροντα πράγματα όπως μια γάτα που νιαουρίζει ή ένας σκύλος που γαβγίζει. Είναι επίσης πραγματική διασκέδαση. Αυτές οι συσκευές αναπαραγωγής λειτουργούν με μπαταρία, επομένως είναι ένα άλλο στοιχείο που πρέπει να κρατήσετε στη λίστα. Ομοίως, μια άλλη ενδιαφέρουσα ιδέα είναι να πάρετε μια μουσική κάρτα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στη μελωδία γενεθλίων και μερικά χαρούμενα παιδικά τραγούδια. Μερικές φορές, μπορείτε επίσης να δωρίσετε μια κάρτα που παίζει κλασικά τραγούδια.

Στη συνέχεια, μπορείτε να αναζητήσετε κάρτες όπου οι χαρακτήρες χορεύουν συνεχώς. Γίνεται απλά τοποθετώντας ένα ελαφρύ ελατήριο πίσω από το λαιμό, τα χέρια και τα πόδια του χαρακτήρα που είναι φτιαγμένο στο μπροστινό μέρος. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται με ενδιαφέρον για να δείξει την αλληλεπίδραση μεταξύ δύο έως τριών χαρακτήρων. Μπορούν να παρουσιαστούν να χορεύουν ή να τσακώνονται μεταξύ τους. Αν σκοπεύετε να φτιάξετε τη δική σας κάρτα, δοκιμάστε κάτι απλό για τα αρχικά. Τα κομμένα έργα και τα περίπλοκα σχήματα δεν είναι εύκολο να τα χειριστείς αν το χέρι σου δεν είναι πολύ δυνατό. Έτσι, τα απλά σχήματα είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή. Τότε πρέπει πάντα να διαλέγετε ένα χοντρό φύλλο για να φτιάξετε την κάρτα. Αυτό σχηματίζει καλύτερα σχήματα και ανθεκτικότητα. Στη συνέχεια, αν δεν είστε καλοί στη ζωγραφική, δοκιμάστε ένα στυλ κολάζ. Αυτό το κάνει πολύ ενδιαφέρον και μοναδικό.

Αν συνδεθείτε στο διαδίκτυο, θα συναντήσετε πολλές ιδέες για να φτιάξετε μια κάρτα γενεθλίων μόνοι σας. Είναι διασκεδαστικά στη δοκιμή και εύκολο να γίνουν. Μια χειροποίητη κάρτα είναι τέλειο δώρο για την αγαπημένη σας. Θα έδειχνε τα αληθινά σας συναισθήματα στο άτομο. Αν θέλετε να φτιάξετε ένα κλασικό κομμάτι που ταιριάζει καλύτερα στους εφήβους, αγοράστε χειροποίητο χαρτί και διακοσμήστε το με γυαλιστερό στυλό, κορδέλες κ.λπ. Το μπροστινό μέρος της κάρτας μπορεί να γίνει σε όμορφα σκηνικά που μπορούν να κορνίζονται και να διατηρούνται για πάντα.

Οι ιδέες για κάρτες γενεθλίων μπορεί να είναι πολλές. Εξαρτάται από εσάς πώς σκοπεύετε να το αγοράσετε ή να το φτιάξετε. Μπορείτε επίσης να κάνετε ενδιαφέρουσες προσθήκες σε μια έτοιμη κάρτα που έχετε αγοράσει από την αγορά.


Source by John D. Edwards

About admin

Check Also

Idea Gift Giving – Ανδρικό κολιέ με ετικέτα σκύλου

Αν είστε γυναίκα που θέλει να εκπλήξει τον ξεχωριστό άντρα της ζωής σας με ένα …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.