Διαφορετικοί ρόλοι ενός πατέρα

Ένας πατέρας είναι ένας άνθρωπος με τη μαγεία του Μίδα που μπορεί να μετατρέψει τη χειρότερη κατάσταση για τα παιδιά του στην πιο προσαρμοστική. Αυτός ο άντρας έχει παίξει πολλούς σημαντικούς ρόλους στη ζωή των παιδιών του. Ο πατέρας είναι κάποιος που τα κάνει όλα για να φέρει την καλύτερη εκδοχή των παιδιών του με την αγάπη και τη στοργή του.

Η θεαματικά όμορφη σχέση που μοιράζεται ένας πατέρας με τα παιδιά του είναι απίστευτη. Καθ‘ όλη τη διάρκεια της ζωής των παιδιών του, ένας πατέρας παίζει διάφορους ρόλους και αυτό καλλιεργεί διαφορετικές πτυχές της ζωής των παιδιών του. Εδώ περιγράφω μερικούς από τους βασικούς ρόλους που παίζει ένας πατέρας στη ζωή των παιδιών του…

1. Ένας ήρωας

Ο πρώτος ήρωας που μαρτυρούν τα μάτια μας είναι ο πατέρας μας και αυτή είναι η αλήθεια του κάθε ανθρώπου εκεί έξω. Ένα παιδί κοιτάζει τον πατέρα του με δέος γνωρίζοντας ότι ο πατέρας του έχει όλη τη δύναμη στο Σύμπαν και ότι ο πατέρας του μπορεί να παρασύρει τα πιο βαριά βουνά για εκείνον, όπως ο ήρωας σε έναν κινηματογράφο.

2. Δάσκαλος

Έχετε σκεφτεί ποτέ από πού πηγάζει αυτή η καλή συμπεριφορά και η δύναμη που σας αρέσει στους ανθρώπους; Επιτρέψτε μου να σας πω ότι όλα είναι λόγω των διδασκαλιών που σας έχει δώσει ο πατέρας σας.

3. Ένα κίνητρο

Όπου κι αν ψάχνετε για κάποιον που μπορεί να δώσει κάποια δόση κινήτρου για να σας βοηθήσει σε μια κατάσταση στην οποία αισθάνεστε αποκλεισμένοι, ο πατέρας σας θα σας βοηθήσει. Όσο καιρό κι αν ταξιδεύετε, δεν θα βρείτε ποτέ στη ζωή σας ένα κίνητρο σαν τον πατέρα σας.

4. Ο καλύτερος φίλος

Ο καλύτερος φίλος είναι κάποιος που είναι δίπλα σου σε όλες τις περιστάσεις της ζωής, είτε είναι η καλή είτε η κακή. Και, ένας πατέρας έχει και θα παίζει πάντα αυτόν τον ιδιαίτερο ρόλο του καλύτερου φίλου στη ζωή σας. Μπορείτε πάντα να εμπιστεύεστε τον πατέρα σας σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται.

5. Ο μεγαλύτερος θαυμαστής σας

Ο πατέρας είναι κάποιος που θα αγαπά πάντα κάθε κομμάτι της ύπαρξής σου, ανεξάρτητα από το τι. Θα είναι πάντα ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου θα αγαπά πάντα ό,τι θα κάνεις με θετικό τρόπο. Θαυμαστής ορίζεται ως κάποιος που αγαπά τα πάντα για έναν άνθρωπο και κανείς δεν μπορεί να είναι καλύτερος θαυμαστής σου από τον πατέρα σου.

6. Ένας προπονητής

Εάν παίζετε ένα άθλημα ή διανύετε τη ζωή, ένας πατέρας θα παίξει τον πρώτο και τον πιο εμπνευσμένο προπονητή για εσάς. Σε κάθε στάδιο του παιχνιδιού σας θα σας καθοδηγήσει και θα σας καθοδηγήσει να είστε οι καλύτεροι φροντίζοντας να μην σας λείπει μια ποιότητα που είναι ιδιαίτερα σημαντική για να διαπρέψετε μέσα από το παιχνίδι που παίζετε.

7. Ένας συνεργάτης

Η μέρα που γεννιέσαι είναι η μέρα που σε στηρίζεις περισσότερο σαν ισόβιος σύντροφος. Και, καθώς μεγαλώνεις, συνειδητοποιείς το γεγονός ότι κανείς σε ολόκληρο το Σύμπαν δεν μπορεί να είναι καλύτερος σύντροφος από αυτόν ενός πατέρα.

8. Ένας Μυστικός Φύλακας

Έχετε κάποια μυστικά που θέλετε να μοιραστείτε με ένα άτομο που μπορείτε να εμπιστευτείτε περισσότερο; Λοιπόν, δεν μπορείς ποτέ να βρεις ένα άτομο τόσο αξιόπιστο όσο ο πατέρας σου που να μπορεί να κρατήσει τα μυστικά σου. Ο πατέρας είναι κάποιος με τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε όλα τα μυστικά σας και να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να διαρρεύσει ποτέ.

9. Ένας Σύμβουλος

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, αν θέλετε μια συμβουλή για οτιδήποτε, ο πατέρας σας θα είναι το πρώτο άτομο που θα παρέμβει και θα σας βοηθήσει. Ανεξάρτητα από το που θέλετε συμβουλές για την προοπτική της καριέρας σας ή για ένα προσωπικό θέμα, πατέρας είναι μόνο το άτομο στο Σύμπαν που δεν θα λείψει ποτέ σε συμβουλές.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από εκείνους τους ρόλους που παίζει ένας πατέρας σε όλη του τη ζωή και υπάρχουν πολλοί άλλοι στη λίστα για να μετρήσει. Αν και είναι αδύνατο να αντισταθμίσουμε όλη την αγάπη, τη φροντίδα, την καθοδήγηση και τη στοργή που δίνει ένας πατέρας, αλλά μπορούμε να κάνουμε μικρά πράγματα για να τον κάνουμε να συνειδητοποιήσει τη σημασία που έχει στη ζωή σας. Η γιορτή του πατέρα είναι προ των πυλών και είναι η τέλεια στιγμή που μπορείτε να δείξετε την αγάπη σας για τον πατέρα σας.


Source by Sonali Pathak

About admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.