Δώστε στον άντρα σας μια πίπα καλύτερα από έναν επαγγελματία!

Το να κάνετε μια υπέροχη πίπα στον φίλο ή τον σύζυγό σας είναι ένα από τα πιο ευχάριστα πράγματα που μπορείτε να κάνετε γι ‚αυτόν. Πολλοί μιλούν για αυτό, αλλά δυστυχώς πολλές γυναίκες δεν ξέρουν πώς να το κάνουν σωστά και αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση. Σε συνδυασμό με αυτό, οι άνδρες δεν φημίζονται για το ότι είναι εξαιρετικοί επικοινωνιακοί όταν προσπαθούν να σας καθοδηγήσουν για το πώς να το κάνετε αυτό. Οι περισσότεροι άνδρες θεωρούν ότι είναι άβολο και άβολο να δίνουν συμβουλές στις γυναίκες τους σχετικά με το τι θέλουν όταν πρόκειται για στοματικό σεξ. Σε αυτό το πρόβλημα προστίθενται όλες οι πορνογραφικές ταινίες που δείχνουν ότι το να κάνεις πίπα σε έναν άντρα είναι αρκετά εύκολο. Αυτό κάνει πολλές γυναίκες να συνειδητοποιούν τον εαυτό τους ή ακόμα και να εκφοβίζονται από αυτό και την επιθυμία τους να το κάνουν σωστά.

Τι θα κάνετε λοιπόν αν δεν έχετε την αυτοπεποίθηση και τη γνώση για το πώς να κάνετε μια φανταστική, εντυπωσιακή πίπα στον άντρα σας; Μην ανησυχείς, υπάρχει ελπίδα για σένα! Η εξοικείωση με την τέχνη του στοματικού σεξ είναι εύκολα εφικτή εάν είστε έτοιμοι να καταβάλετε λίγη προσπάθεια. Εδώ είναι μερικές καλές συμβουλές για να ξεκινήσετε.

1) Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας – Αν και ονομάζεται στοματικό σεξ, μπορεί να είναι λίγο παραπλανητικό στους νεοφερμένους. Τις περισσότερες φορές, το υπέροχο στοματικό σεξ περιλαμβάνει τη χρήση χεριών, καθώς τα χέρια σας μπορούν να δώσουν διαφορετικές αισθήσεις στον άντρα σας. Πιστέψτε με, κάθε άντρας θα συμφωνούσε με αυτό!

2) Το υγρό είναι ΠΑΝΤΑ καλύτερο! Σε όλους τους άντρες φαίνεται να αρέσει περισσότερο όταν η γυναίκα που τους κάνει πίπα το κάνει πολύ βρεγμένο. Καθιστώντας το υγρό, θα κάνει την κίνηση του στόματός σας ομαλή πάνω από το πέος του. Το σάλιο είναι στην πραγματικότητα το καλύτερο λιπαντικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, γι‘ αυτό δώστε στο πέος του σωρούς υγρών ατημέλητων γλείψεων και φιλιών. Υπάρχουν διαθέσιμα αρωματικά λιπαντικά για γυναίκες που δεν τους αρέσει η γεύση, αλλά γιατί να μην χρησιμοποιήσετε λίγη σαντιγί!

3) Ξυπνήστε τον αργά – Ένα από τα πιο ευχάριστα μέρη του στοματικού σεξ είναι η προσμονή που το συνοδεύει. Πάρτε το χρόνο σας για να τον πειράξετε παίζοντας με το πέος του. Δοκιμάστε να τον τρίψετε όταν φοράει τα ρούχα του! Η επιθυμία του θα εκτοξευθεί αν του βγάλετε τα ρούχα σιγά σιγά χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα χείλη σας!

4) Απόλαυσέ το! – μια από τις μεγαλύτερες αποκλίσεις για έναν άνδρα που κάνει στοματικό σεξ (ναι, υπάρχουν!) είναι να κάνει πίπα από μια γυναίκα που ξέρει ότι δεν απολαμβάνει τον εαυτό της και αντιμετωπίζει την πράξη σαν να ήταν αγγαρεία. Σε αντίθεση με αυτό, μια γυναίκα που ασχολείται πραγματικά με αυτό και στην πραγματικότητα φαίνεται να απολαμβάνει τον εαυτό της θα είναι απίστευτα διεγερτική για τον άντρα. Δεν με πιστεύεις; Τολμώ να το δοκιμάσεις την επόμενη φορά και να δεις τη διαφορά στον άντρα σου!

5) Χειριστείτε με προσοχή – Μια φανταστική εμπειρία μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε πολύ οδυνηρή, τόσο για εσάς όσο και για τον άνθρωπό σας! Αποφύγετε να φιμώσετε το πέος του, μη λαμβάνετε πάρα πολύ στο στόμα σας. Αν και το «βαθιά» μπορεί να είναι υπέροχο για αυτόν, σίγουρα χρειάζεται εξάσκηση και είναι κάτι που πρέπει να κάνετε αργότερα, όταν είστε πιο σίγουροι για τις ικανότητές σας. Επίσης, μην ενθουσιαστείτε πολύ ασκώντας υπερβολική πίεση στο πέος του και σφίγγοντας τη ζωή από αυτό. Κάτι τελευταίο επίσης….δόντια. Μην τα χρησιμοποιείτε! Χρησιμοποιήστε τα δόντια σας μόνο εάν θέλετε να αποτρέψετε τον άντρα σας από το να ζητήσει στοματικό σεξ (ωστόσο, μπορεί να τον ενθαρρύνει να ζητήσει στοματικό σεξ από άλλη γυναίκα, και εσείς δεν το θέλετε, έτσι δεν είναι;)

Έχοντας υπέροχα δεξιότητες στοματικού σεξ θα σας κάνει πολύ πιο επιθυμητούς στον άνθρωπό σας. Εάν αναπτύξετε αυτές τις δεξιότητες, μην εκπλαγείτε αν γίνει ΠΟΛΥ πιο προσεκτικός στις ανάγκες σας στη σχέση! Σε τελική ανάλυση, οι γυναίκες με εξαιρετικές δεξιότητες στην πίπα είναι ελάχιστες, και αν παίρνει υπέροχες πίπα από εσάς, γιατί θα πρέπει να ψάξει αλλού;


Source by Doug Arnold

About admin

Check Also

Δεν καταλαβαίνω γιατί ο σύζυγός μου στάθηκε δίπλα μου αφού απάτησα, δεν το αξίζω

Είναι πολύ φυσιολογικό να είσαι σκληρός με τον εαυτό σου αφού έχεις απατήσει τον σύζυγό …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.