Ημέρα του Πατέρα στον Καναδά

Η Γιορτή της Μητέρας μόλις πέρασε, πράγμα που σημαίνει ότι η Γιορτή του Πατέρα είναι προ των πυλών.

Η τρίτη Κυριακή του Ιουνίου χρησιμοποιείται από τις οικογένειες για να τιμήσουμε τις πατρικές φιγούρες στη ζωή μας, είτε είναι ο μπαμπάς, ο παππούς, ο θείος ή κάποιος άλλος.

Η Ημέρα του Πατέρα είναι συνήθως γνωστή για τα παιχνίδια μπάσκετ pickup, το ποδόσφαιρο και φυσικά ένα πλούσιο μπάρμπεκιου. Αλλά αυτή τη γιορτή του πατέρα, γιατί να μην δείξετε στον μπαμπά πόσο ξεχωριστός είναι και να του φέρετε κάτι για να του δείξετε πόσο ενδιαφέρεστε.

Όλοι έχουμε ακούσει το στερεότυπο ότι οι άντρες είναι πολύ πεισματάρηδες για να ζητήσουν οδηγίες. Λοιπόν, γιατί να μην βοηθήσετε τον μπαμπά και να βεβαιωθείτε ότι δεν χρειάζεται να ξαναρωτήσει ποτέ. Ένα από τα κορυφαία δώρα φέτος για την Ημέρα του Πατέρα είναι μια συσκευή GPS. Οι αυθεντικές συσκευές GPS καταναλωτών παρείχαν κάτι περισσότερο από γεωγραφικό πλάτος και γεωγραφικό μήκος. Ωστόσο, το σημερινό καταναλωτικό GPS μπορεί να παρέχει τρισδιάστατους χάρτες, οδηγίες φωνής, κίνηση σε πραγματικό χρόνο και σημεία ενδιαφέροντος. Πάρτε για παράδειγμα το Garmin Nuvi 350. Το Garmin Nuvi 350, μπορεί να παρέχει οδηγίες με το όνομα της οδού και μπορεί να αλλάξει τις διαδρομές οδήγησης με βάση τις τρέχουσες συνθήκες κυκλοφορίας. Όχι μόνο ο μπαμπάς δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να ζητήσει οδηγίες, αλλά ίσως χρειαστεί να του πάρεις ένα νέο χρονόμετρο για να δει πόσο γρήγορα φτάνει παντού.

Αλλά ας πούμε ότι ο μπαμπάς ξέρει ήδη πού πηγαίνει, και αυτό τυχαίνει να είναι σε ένα καλοκαιρινό ταξίδι. Μια υπέροχη ιδέα δώρου για τον ταξιδιώτη μπαμπά θα ήταν μια νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές προσφέρουν μια πληθώρα πλεονεκτημάτων σε σχέση με τις παραδοσιακές αντίστοιχες 35mm.

Όμως, δεν χρειάζεται να είναι κανείς επαγγελματίας φωτογράφος ούτε τέρας με gadget για να χειριστεί τις σημερινές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Για τον μπαμπά που είναι λιγότερο γνώστης της τεχνολογίας, μια νέα κάμερα point and shoot είναι ο καλύτερος τρόπος. Αυτές είναι οι πιο συμπαγείς συσκευές που μπορούν εύκολα να γλιστρήσουν σε μια τσέπη. Αλλά μην αφήσετε το μέγεθος να σας ξεγελάσει, οι κάμερες σημαδέψτε και τραβήξτε έχουν εξαιρετική ποιότητα, ενώ ορισμένες έχουν ανάλυση έως και 10 megapixel. Πολλές από τις μεγάλες μάρκες προσφέρουν μια σειρά από κάμερες όπως η Canon Powershot, η Kodak Easyshare και η Fuji Finepix. Αλλά αν ο μπαμπάς σας ασχολείται λίγο περισσότερο με τη φωτογραφία, τότε μια νέα ψηφιακή SLR μπορεί να τον κάνει να τραβήξει φωτογραφίες όπως οι επαγγελματίες σε ελάχιστο χρόνο. Οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές SLR είναι γενικά μεγαλύτερες από το σημείο και τη λήψη, αλλά θα έχουν πολύ περισσότερες επιλογές, τόσο σε ρυθμίσεις όσο και σε αξεσουάρ, όπως εναλλάξιμους φακούς και εξωτερικά φλας. Με όλες τις επιλογές στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τι είναι πιο σημαντικό. Θέλει ο μπαμπάς να μπορεί να το φέρει μαζί του όπου κι αν πάει ή θέλει να μπορεί να πιάσει κάθε ιδρώτα στις φωτογραφίες του παιδικού αγώνα ποδοσφαίρου.

Και τι γίνεται με εκείνους του μπαμπά που αγοράζουν ακόμα δίσκους. Αυτή η Γιορτή του Πατέρα θα ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να του αποκτήσετε ένα νέο mp3 player. Υπάρχουν μερικές εξαιρετικές επιλογές όπως το Creative Labs Zen, αλλά αυτή η αγορά εξακολουθεί να κυριαρχείται από το Apple iPod. Η Apple έχει τώρα μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για το iPod, από το μικρό iPod Shuffle και iPod Nano μέχρι το μεγαλύτερο iPod Classic και το iPod Touch. Αλλά αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι όλοι γνωρίζουν ότι ο μπαμπάς σας είναι ενημερωμένος με τα πιο πρόσφατα και τα καλύτερα, τότε μια υπέροχη ιδέα δώρου για αυτήν την Ημέρα του Πατέρα θα ήταν το Apple iPhone.

Καθώς μαζευόμαστε για τη γιορτή του πατέρα φέτος, ας θυμηθούμε ότι τίποτα δεν λέει μπαμπά όσο ένα καλό μπάρμπεκιου. Αλλά μην αφήσετε τον μπαμπά να ψήσει φέτος στη σχάρα πάνω από ένα σωρό αναμμένα ξυλάκια ή τον αναμμένο κάδο απορριμμάτων που μπορεί να είχε χρησιμοποιήσει στο κολέγιο. Αντίθετα, μπορεί να προσποιηθεί ότι είναι ο Μπόμπι Φλέι αν κάνει το ψήσιμο σε ένα ολοκαίνουργιο μπάρμπεκιου Weber, Kenmore ή Vermont. Ή για ένα νέο μπάρμπεκιου ήταν το περσινό δώρο για την Ημέρα του Πατέρα, ας βοηθήσουμε τον μπαμπά να τελειοποιήσει τη γεύση του στο ψήσιμο του φαγητού με μερικά υπέροχα εργαλεία μπάρμπεκιου ή ένα κάλυμμα ψησίματος.

Για να δείτε όλα αυτά τα προϊόντα ή για να πάρετε περισσότερες ιδέες για δώρα για αυτήν την Ημέρα του Πατέρα, μπορείτε να επισκεφτείτε ιστότοπους ηλεκτρονικών αγορών, όπου θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από πολλά υπέροχα προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές που αναμφίβολα θα σας βοηθήσουν να δείξετε στον μπαμπά πόσο ιδιαίτερο είναι αυτή η γιορτή του πατέρα.


Source by Tom Harel

About admin

Check Also

Idea Gift Giving – Ανδρικό κολιέ με ετικέτα σκύλου

Αν είστε γυναίκα που θέλει να εκπλήξει τον ξεχωριστό άντρα της ζωής σας με ένα …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.