Ιδέες για δώρα Guru Nanak Jayanti

Ο Guru Nanak Jayanti είναι ένα από τα πιο σημαντικά φεστιβάλ του Σιχισμού. Το φεστιβάλ σηματοδοτεί τα γενέθλια του Guru Nanak Dev Saheb ji – του ιδρυτή και πρώτου γκουρού του Σιχισμού. Γιορτάστε την ιερή περίσταση στέλνοντας κομψά και ευοίωνα δώρα Gurupurab στα μέλη της οικογένειάς σας, τους φίλους και τους συγγενείς σας και εκφράστε τις καλές σας ευχές για αυτούς. Σε περίπτωση που τελειώνετε για ουσιαστικές ιδέες για δώρα Guru Nanak Jayanti, ακολουθούν μερικά προτεινόμενα δώρα για εσάς.

Shabad CD και DVD

Με την ευσεβή ευκαιρία του Guru Nanak Jayanti, τα shabad CD και DVD αποτελούν μια στοχαστική ιδέα δώρου για τους πνευματικά διατεθειμένους. Μπορείτε να στείλετε μια συλλογή από shabads και γκουρμπάνι CD από τον αγαπημένο τραγουδιστή του παραλήπτη για μεγαλύτερη απήχηση.

Μενταγιόν και κρεμαστά τοίχου Ek Omkar

Μια άλλη παραδοσιακή και πολύ εκτιμημένη ιδέα δώρου για το Gurupurab είναι τα μενταγιόν Ek Omkar. Αυτά μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν σε χρυσό, ασήμι, μπρούτζο και άλλα μη πολύτιμα υλικά. Εναλλακτικά, μπορεί κανείς να χαρίσει επιτοίχια Ek Omkar, ζωγραφική κ.λπ. ως έκφραση καλών ευχών.

Γλυκα

Σε κάθε ινδικό φεστιβάλ, τα παραδοσιακά γλυκά και τα μιτάι αποτελούν την πιο αγαπητή ιδέα δώρου. Αν γνωρίζετε την επιλογή του παραλήπτη στα γλυκά, επιλέξτε ανάλογα. Διαφορετικά, προτιμήστε δημοφιλή γλυκά όπως το Kaju Katli ή το Besan Laddoo.

Αποξηραμένα φρούτα

Τα ξηρά φρούτα προτιμώνται όταν ο παραλήπτης δεν αγαπά τα γλυκά, έχει θερμίδες ή είναι διαβητικός. Τα Dry Fruits έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι ιδανική ιδέα δώρου για τον Guru Nanak Jayanti καθώς έρχεται τη χειμερινή περίοδο. Κάποιος μπορεί εύκολα να ψωνίσει για ελκυστικά συσκευασμένα κουτιά ξηρών φρούτων από ηλεκτρονικά καταστήματα δώρων.

Σοκολάτες

Οι σοκολάτες δεν είναι πλέον μια περιορισμένη ιδέα δώρου για παιδιά. Αυτές τις μέρες μπορείτε να χαρίσετε με ασφάλεια απολαυστικές σοκολάτες στη μαμά, τον μπαμπά, τα αδέρφια, τους συγγενείς, τους φίλους και φυσικά τα παιδιά σας. Οι σπιτικές σοκολάτες είναι μια οργή στην αγορά, εκτός από το ότι υπάρχουν πολλά πακέτα δώρων που διατίθενται από δημοφιλείς μάρκες όπως Cadbury’s, Ferrero Rocher, Vochelle κ.λπ.

Ταξίδι στο Golden Temple

Με την ευκαιρία των γενεθλίων του Γκουρού Νανάκ, οι πιστοί Σιχ έχουν έντονη επιθυμία να επισκεφτούν τον Χρυσό Ναό στο Αμριτσάρ. Ένας πολύ καλός τρόπος για να μεταφέρετε τις πιο εγκάρδιες ευχές σας θα ήταν να δωρίσετε στους γονείς ή στους στενούς συγγενείς σας ένα ταξίδι στο Darbar Sahib. Στείλτε τους αεροπορικό/σιδηροδρομικό εισιτήριο και κράτηση σε ένα άνετο ξενοδοχείο για να εξασφαλίσετε ένα αξέχαστο ταξίδι.

Θρησκευτικά βιβλία και δώρα Pooja

Τα θρησκευτικά βιβλία και τα δώρα pooja αποτελούν μια ουσιαστική ιδέα για δώρο Gurubpurab για τους παππούδες, τη μαμά ή τους θρησκευτικούς οπαδούς. Σε αυτήν την κατηγορία, μπορεί κανείς να πάει για ένα αντίγραφο σε μινιατούρα του Guru Granth Sahib, βιβλία για θρησκευτικές ομιλίες, rehal ή περίπτερο βιβλίων, μινιατούρα του Golden Temple, κορνίζα Guru Nanak κ.λπ.


Source by Ruchi Khurana

About admin

Check Also

Idea Gift Giving – Ανδρικό κολιέ με ετικέτα σκύλου

Αν είστε γυναίκα που θέλει να εκπλήξει τον ξεχωριστό άντρα της ζωής σας με ένα …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.