Μερικές συμβουλές για τον άντρα για να του πάρεις το σωστό δώρο γενεθλίων

Κυρίες, είμαι άντρας. Δεν είναι μπατσέ, λογικά. Αλλά ένας άντρας παρόλα αυτά. Μου αρέσουν τα τυπικά αγόρια, όπως να παρακολουθώ ποδόσφαιρο και κρίκετ. Μου αρέσει να αφήνω τους στρατιώτες της Borgia να αναπνέουν την τελευταία τους πνοή στο Assassin’s Creed. Και επίσης απολαμβάνω να πίνω μπύρα και κρασί. Αν λοιπόν αναζητήσατε μερικές συμβουλές για δώρα γενεθλίων γι ‚αυτόν, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Πιθανώς. Επιτρέψτε μου να σας δώσω μια σύνοψη των διαπιστευτηρίων μου. Έχω μια αρραβωνιαστικιά – αληθινή, που δεν χρειάζεται φούσκωμα. Είμαι σε θέση να συμβιβάζομαι όταν πρόκειται για τηλεόραση. Έτσι, για παράδειγμα, για να διευκολύνω μια μέρα κρίκετ το Σαββατοκύριακο, θα συμφωνήσω να παρακολουθήσω Coronation Street και Location, Location, Location κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Και είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που βοηθάω στις δουλειές, καθώς η σκούπα με ηλεκτρική σκούπα και ο καθαρισμός του μπάνιου είναι οι τομείς της εμπειρίας μου. Α, ναι, και μπορώ να μαγειρέψω. Είμαι, αν το λέω εγώ ο ίδιος, χαριτωμένος όταν πρόκειται για πιάτα με βάση τον κιμά, όπως το τσίλι και το μακαρονάκι. Εντυπωσιακό, σωστά;!

Τότε, τι προτείνω όταν πρόκειται για εξατομικευμένα δώρα γενεθλίων για αυτόν; Λοιπόν, αν αγοράζετε για έναν ποδοσφαιρόφιλο, σκεφτείτε να του πάρετε ένα εξατομικευμένο βιβλίο ποδοσφαίρου – έχοντας αγοράσει ένα ζευγάρι τα Χριστούγεννα για δύο μέλη της οικογένειας, μπορώ να εγγυηθώ πόσο ωραία είναι. Βασικά, διαθέτουν ανατυπώσεις πρωτότυπων αναφορών εφημερίδων που γράφτηκαν για τα κατορθώματα της ομάδας τους. Γενικά επιστρέφουν στις αρχές του 20ου αιώνα και τελειώνουν στο τέλος της περασμένης σεζόν. Και αν δεν υποστηρίζει ένα από τα λεγόμενα μεγάλα αγόρια, μην ανησυχείτε – υπάρχουν στην πραγματικότητα διαθέσιμες 60 ομάδες, από την Πρέμιερ Λιγκ και τη Σκωτία, μέχρι το Πρωτάθλημα, τις Λιγκ 1, 2, ακόμη και τους Μπλε Square Premier. Θα βρείτε επίσης ποδοσφαιρικά ημερολόγια που έχουν το ίδιο θέμα.

Σε αντίθετη περίπτωση, και αν ο κύριος σας φαντάζεται ότι είναι κάποιο είδος σοφιστικέ, γιατί να μην του χαρίσετε ένα εξατομικευμένο μπουκάλι κρασί, ουίσκι, βότκα, κονιάκ, πορτάκι ή σαμπάνια. Η ετικέτα σε καθένα από αυτά μπορεί να εξατομικευτεί με όνομα και μήνυμα, ενώ το ίδιο το μπουκάλι μπορεί να συσκευαστεί σε ένα ωραίο, σατινέ κουτί. Είναι στην πραγματικότητα σωστά swish, ειδικά αν συμπεριλάβετε επίσης μια πρωτότυπη εφημερίδα από μια ημερομηνία της επιλογής σας. Θα ήμουν πολύ καταραμένος να πάρω ένα, αυτό είναι σίγουρο – ειδικά το single malt ουίσκι.

Αλλάζοντας ελαφρώς το θέμα, αλλά επιμένοντας με έναν αέρα εκλεπτυσμένου, μια μέρα οδηγικής εμπειρίας σημαίνει ότι μπορεί να παίξει το 007 για περίπου μία ώρα – ενώ σκίζει ένα κομμάτι σε μια Aston Martin. Υπάρχει επίσης η επιλογή Porsche, Ferrari και Lamborghini, μεταξύ άλλων. Και όπως θα περίμενε κανείς, πολλά άλλα δώρα γενεθλίων για αυτόν είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, θα βρείτε κάτι που να ταιριάζει στους περισσότερους προϋπολογισμούς, είτε πρόκειται για ένα εξατομικευμένο ημερολόγιο, είτε για μια εμπειρία ακροβατικής πτήσης είτε για κάτι ενδιάμεσο.


Source by Si Wright

About admin

Check Also

Idea Gift Giving – Ανδρικό κολιέ με ετικέτα σκύλου

Αν είστε γυναίκα που θέλει να εκπλήξει τον ξεχωριστό άντρα της ζωής σας με ένα …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.