Μικροσκοπικά Διηγήματα, Μέρος 1

1. Ένας καλλιτέχνης μπήκε σε μια χρονομηχανή. Έσπρωξε τον πίνακα ελέγχου για να επιστρέψει στην Παλιά Δύση, 1850. Όταν έφτασε εκεί, άνοιξε την πόρτα του μηχανήματος. Δεν έζησε αφού έφτασε εκεί, αφού ένας παράνομος είδε πόσο περίεργα ντύθηκε και τον προκάλεσε σε έναν καυγά. Όταν ο κακός είπε: „Ζωγράφισε!“ ο καλλιτέχνης έβγαλε το σκίτσο και το μολύβι του.

2. Ο Μπιλ και η Σούζαν, δύο κολεγιακά παιδιά συναντιόντουσαν κρυφά κάθε βράδυ σε έναν αχυρώνα. Αυτό συνεχίστηκε για χρόνια. Θα έλεγε κανείς ότι η σχέση τους ήταν… «σταθερή».

3. Το 1970, ένας πατέρας κάθισε με τον γιο του να μιλήσουν. Ο πατέρας μίλησε μαζί του για τα «πουλιά και τις μέλισσες». Αλλά η συζήτηση διακόπηκε όταν ο γιος έλαβε κλήση από τον στρατό των ΗΠΑ, λέγοντάς του ότι το σώμα του στρατού ήθελε να πάει αμέσως σε ένα Ft. Bliss στο Τέξας μέχρι αύριο. Πέρασαν πέντε χρόνια και ο γιος πήγε στο κολέγιο και αποφοίτησε από το Magna Cum Laude σε τέσσερα χρόνια. Παντρεύτηκε και απέκτησε πολλά παιδιά. Πριν από αυτό, άρχισε να εργάζεται σε μια καλή επενδυτική εταιρεία στη Νέα Υόρκη. Μόλις το 2000 επέστρεψε στο σπίτι των γονιών του. Είδε τον πατέρα του και τον ρώτησε: «Θυμάσαι πριν φύγεις από το σπίτι για να πας στρατό, δεν τελειώσαμε ποτέ να μιλάμε για τα «πουλιά και τις μέλισσες». «Νόμιζα ότι θα διαλέγαμε από εκεί που σταματήσαμε…»

4. Ένας καθηγητής χημείας προσκλήθηκε σε μια τάξη γεμάτη μαθητές μέσης εκπαίδευσης. Τους ζήτησε να πάνε έξω όπου τους έδειξε μερικές ενδιαφέρουσες αντιδράσεις μεταξύ προϊόντων όπως soda pop, οδοντόκρεμα και αποσμητικά αναπνοής Mentos. Οι αντιδράσεις ήταν απίστευτος αφρός όλων των διαφορετικών χρωμάτων. Είπε στην τάξη να πάει σπίτι και να βρει ασφαλή προϊόντα που όταν συνδυαστούν θα προκαλούσαν ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές αντιδράσεις όπως αυτή που έφτιαξε σήμερα. Την επόμενη μέρα, τα παιδιά έφεραν σόδα ποπ και μαγειρική σόδα που δημιούργησε έναν ηφαιστειακό αφρό. Ένας άλλος βρήκε έναν δημιουργικό τρόπο για να κάνει μια μπανάνα να φουσκώσει με κροτίδες. Το μόνο παιδί που έμεινε μίλησε πολύ λίγο. Είπε, πήγε στο εργοστάσιο πυρηνικής αντίδρασης όπου δούλευε ο πατέρας του και έβγαλε ένα κινητό τηλέφωνο και είπε στον μπαμπά του «να το βάλει». «Η δική μου είναι μια πυρηνική έκρηξη». Πριν σταματήσουν όλοι να γελούν μαζί του, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, έγινε μια έκρηξη τόσο πύρινη που έκαψε την πόλη και το σχολείο.

5. Αν έχετε δει την ταινία, „Rudy“ για ένα κολεγιακό παιδί που έχει εμμονή με το ποδόσφαιρο της Παναγίας των Παρισίων και πηγαίνετε σε εξαιρετικούς συνδέσμους για να παίξετε για αυτούς, θα λατρέψετε την πλαστή που ονομάζεται „Ruddy“ όπου ένα παιδί που έχει εμμονή να παίζει ποδόσφαιρο για το Πανεπιστήμιο Vanderbilt.

6. Έτσι, ένα έφηβο αγόρι και η μεγαλύτερη αδερφή του βρίσκονται στη σοφίτα και αναζητούν παλιά έπιπλα. Αφού βρουν αυτό που ψάχνουν, η αδερφή λέει στον αδερφό της να „σβήσει αυτό το φως“. Έτσι, σηκώνει το χέρι του και απλώνει το μεσαίο δάχτυλο στον διακόπτη.


Source by Harrington A Lackey

About admin

Check Also

Ο μαθητής του γυμνασίου σας ΔΕΝ είναι ενήλικας – μην τον/την αντιμετωπίζετε σαν έναν στο γυμναστήριο

Πριν λίγο καιρό, έκανα λίφτινγκ δίπλα σε έναν πατέρα που εκπαίδευε τον γιο του γυμνασίου …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.