Μοναδικά δώρα γκολφ και πολλά άλλα

Κράτα το κεφάλι σου ακίνητο. Η ακίνητη κεφαλή είναι μια κρίσιμη πτυχή της σταθερής επαφής και της σταθερής τοποθέτησης. Εστιάστε στο να κάνετε το κεφάλι σας ακίνητο μετά την πρόσκρουση με την μπάλα. Η μετατόπιση του κεφαλιού σας θα κάνει τους ώμους να απλωθούν και το ποντίκι σας να κόψει την μπάλα.

Τα δοκάρια κατάβασης είναι συνήθως γρήγορα και τα πιο απαιτητικά. Σκεφτείτε να κάνετε αυτό που κάνουν πολλοί από τους επαγγελματίες. Χτύπησαν τη μπάλα στο δάχτυλο του ποδιού, και όχι στο γλυκό σημείο. Αυτό που σίγουρα κάνει είναι να μειώσει το άλμα στην μπάλα και να την αποτρέψει από το να κινηθεί πέρα ​​από την τρύπα.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον έλεγχο της απόστασης, θα πρέπει να επιχειρήσετε να επαναλάβετε πολλές πινελιές χωρίς να χρειαστείτε ποδήλατο. Από εδώ μπορεί να έχετε μια μπάλα στο χέρι σας. Καθώς πιστεύετε ότι έχετε καλή αίσθηση για το πόσο δύσκολο είναι να το κυλήσετε, βάλτε το πότερ ξανά στο χέρι σας και χρησιμοποιήστε την ίδια κίνηση χτυπώντας την μπάλα.

Όταν ευθυγραμμίζετε σπάσιμο στόλων, προτιμήστε τη χαμηλή πλευρά της τρύπας. Συνήθως είναι γνωστό ότι καθώς ένα putt σπάει κοντά στην τρύπα, η βαρύτητα θα σας βοηθήσει όταν η μπάλα είναι πάνω από την τρύπα. Όταν η μπάλα αποσπάται στη χαμηλή πλευρά, οι βαρυτικές δυνάμεις θα εμποδίσουν τις προσπάθειές σας. Πήγαινε χαμηλά αφού δεν είσαι επαγγελματίας.

Είναι αρκετά δύσκολο να μάθεις να διαβάζεις πράσινο, γι‘ αυτό να θυμάσαι ότι το διάλειμμα καθώς και η ταχύτητα είναι παράγοντες που πρέπει να μάθεις όταν διαβάζεις το πράσινο. Κάνοντας μερικά πλαστά στο πράσινο πριν παίξετε πραγματικά μπορεί να σας δώσει ένα πλεονέκτημα στο να διαβάζετε την ταχύτητα των πρασίνων οποιαδήποτε μέρα. Είναι καλύτερα να κάνετε προσαρμογές στο πράσινο εξάσκηση παρά στην πρώτη τρύπα. Πηγαίνετε πίσω από την μπάλα και κάντε οκλαδόν μόλις διαβάσετε το πράσινο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε τις πιο λεπτές πτυχές του πράσινου. Κοιτάξτε το putt από το πλάι. Θα σας βοηθήσει καλύτερα στη μέτρηση της απόστασης. Προσέξτε επίσης τις μάρκες και τα putts των συνεργατών σας. Όταν πλασάρετε, είτε το αποτέλεσμα είναι καλό είτε κακό, δώστε προσοχή και καταγράψτε νοερά τι συνέβη.

Κρατήστε το μάτι πάνω από την μπάλα. Γεια, είναι ένα άθλημα με μπάλα. Μόλις βάλεις δύο πράγματα είναι απαραίτητα: το μάτι σου πρέπει να είναι ακριβώς πάνω από την μπάλα και επίσης πρέπει να χαϊδέψεις την μπάλα για να την κάνεις πραγματικά να περιστρέφεται από άκρη σε άκρη. Μόλις τα μάτια σας είναι πάνω από την μπάλα, έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να τη χαϊδέψετε σωστά και να μεταδώσετε περιστροφή από άκρη σε άκρη.

Ένα από τα πολλά μυστικά για να βγείτε από τα bunkers είναι να κρατήσετε ανοιχτό το clubface. Καθώς κλείνεις το πρόσωπο, έχεις χαμηλότερη τροχιά και η λέσχη θα έσκαβε στην άμμο. Σκεφτείτε ότι το κλαμπ είναι ένας καθρέφτης και ότι θα δείτε τη δική σας αντανάκλαση σε αυτό μόλις κάνετε τη λήψη σας. Αυτό θα διασφαλίσει ότι θα φέρετε το κλαμπ στο ύψος των ματιών και ότι θα το έχετε κρατήσει ανοιχτό μέχρι τον τελικό.

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε ένα καταφύγιο, εστιάστε στο να γλιστρήσετε ένα λεπτό κομμάτι άμμου από κάτω από την μπάλα και στο πράσινο. Ανοίξτε το clubface αρκετές μοίρες και ευθυγραμμιστείτε ελαφρώς προς τα αριστερά.


Source by Dusty R Kirby

About admin

Check Also

Idea Gift Giving – Ανδρικό κολιέ με ετικέτα σκύλου

Αν είστε γυναίκα που θέλει να εκπλήξει τον ξεχωριστό άντρα της ζωής σας με ένα …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.