Ο ρόλος του πατέρα κατά τη διάρκεια του Baby Shower και τα μοναδικά δώρα του Baby Shower

Παραδοσιακά, τα baby showers ήταν εκδηλώσεις μόνο για γυναίκες, επειδή ήταν μια γιορτή της γυναικείας ζωής. Η τάση στις μέρες μας είναι να προσκαλούμε τον σύζυγο και τον μελλοντικό πατέρα στο baby shower. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να κάνετε στον σύζυγο ένα ξεχωριστό baby shower και ωστόσο να μην νιώθετε λιγότερο ανδρική! Αυτές οι νέες τάσεις είναι λογικές, δεδομένου ότι χρειάζονται δύο για να γίνει ένα μωρό, αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν φυσικές διαδικασίες.

Ο Ρόλος του Πατέρα σε ένα Baby Shower

Όταν ο πατέρας είναι προσκεκλημένος, θα γίνει συνήθως συντιμητής με τη μητέρα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να πείτε ανέκδοτα για την πρόοδο της εγκυμοσύνης της συζύγου σας, να συμμετάσχετε στα παιχνίδια μωρών και να ανοίξετε τα δώρα. Σε γενικές γραμμές, προσφέρετε υποστήριξη και στοργική φροντίδα στη σύζυγό σας, ειδικά καθώς τα baby shower γίνονται κατά το τρίτο τρίμηνο. Αυτοί οι μήνες είναι συνήθως οι στιγμές που χρειάζεται περισσότερη σωματική και συναισθηματική υποστήριξη.

Μπορείτε επίσης να λάβετε μοναδικά δώρα baby shower που προορίζονται για εσάς και το μωρό σας που έρχεται. Οι επισκέπτες μπορούν να απευθύνουν τη δωροκάρτα σε εσάς. Από την άλλη, μπορείτε επίσης να δώσετε τα δώρα σας στη μέλλουσα μητέρα, κάτι που θα την ενθουσίαζε χωρίς τέλος, αν τα δώρα είναι ρομαντικά.

Τι μπορεί να περιμένει ένας μελλοντικός πατέρας ως δώρα

Υπάρχουν πολλά μοναδικά δώρα baby shower στην αγορά τώρα. Με μεγάλες επιλογές για να διαλέξετε, μπορείτε να περιμένετε να λάβετε ποικίλα δώρα ως μελλοντικός πατέρας. Μερικές φορές, αυτά τα δώρα συντονίζονται με τα δώρα της συζύγου σας.

Οι επισκέπτες συνήθως θα σκεφτούν τι θέλουν να δώσουν στη μητέρα και θα αγοράσουν ή θα φτιάξουν ένα παρόμοιο για εσάς. το τσιμπάνε λίγο για να ταιριάζει σε πιο αντρικά γούστα. Αυτή η συμβουλή ισχύει μόνο για μικρές προμήθειες όπως σετ μπάνιου και περιποίησης και δωροεπιταγές. Έτσι, εκτός και αν οι επισκέπτες θέλουν έναν υπερπλήρη παιδικό σταθμό και σπίτι, θα απέφευγαν να σας δώσουν δύο σετ κούνιες, καροτσάκια και παιδικά καρεκλάκια.

Άλλα μοναδικά δώρα για το μωρό ντους για τον μελλοντικό πατέρα είναι τα κιτ πάνας που θα σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να αλλάζετε πάνες. Ή, ένα κιτ επιβίωσης για εκείνες τις αναπόφευκτες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ενώ απολαμβάνετε σε εξωτερικούς χώρους. Ή, μια φανερά ανδρική τσάντα πάνας για να μην χρησιμοποιείτε την τσάντα της μαμάς. Προσπαθήστε να δείτε το χιούμορ σε αυτά τα δώρα, ειδικά καθώς αυτά δίνονται με κέφι και μπορούν πραγματικά να είναι πολύ χρήσιμα στο μέλλον.

Τι μπορεί να δώσει ο μπαμπάς στη μαμά κατά τη διάρκεια του Baby Shower

Μπορείτε να χαρίσετε μοναδικά δώρα για baby shower στη γυναίκα σας κατά τη διάρκεια του ίδιου του baby shower. Ή, μπορείτε να επιλέξετε να το κάνετε ιδιωτικά.

Τα μοναδικά δώρα για το baby shower που θα λατρέψει η γυναίκα σας μπορεί να είναι πολύ απλά και γλυκά ή μπορεί να είναι πολύ ακριβά και να εκπληρώσουν τις υλικές επιθυμίες της. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ξέρετε καλύτερα τι θα την κάνει πραγματικά χαρούμενη σε αυτήν την ιδιαίτερη γιορτή.

Μπορείτε να της δώσετε ένα αγαπημένο βιβλίο ή ταινία, ένα σετ κοσμημάτων, δωροεπιταγές σπα και κομμωτηρίου, το επώνυμο φόρεμα που πάντα ήθελε και άλλα προσεγμένα δώρα και χειρονομίες. Το σημαντικό είναι ότι θυμήθηκες τον πόθο της καρδιάς της.

Ως μελλοντικός πατέρας, είστε μέρος της γιορτής της νέας ζωής γιατί είστε το μισό από το θαύμα που μεγαλώνει μέσα της. Είναι λογικό και οι δύο να γιορτάζετε την πατρότητα σας παρέα με την οικογένεια και τους φίλους σας. Μπορείτε επίσης να ενισχύσετε τους συναισθηματικούς δεσμούς με τη γυναίκα σας όταν πηγαίνετε μαζί της στο baby shower της.


Source by Mandie Klein

About admin

Check Also

Idea Gift Giving – Ανδρικό κολιέ με ετικέτα σκύλου

Αν είστε γυναίκα που θέλει να εκπλήξει τον ξεχωριστό άντρα της ζωής σας με ένα …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.