Ο σύζυγός μου ξαφνικά γίνεται καλός από τότε που ζήτησε χωρισμό – Γιατί;

Μερικές φορές ακούω από συζύγους που μπερδεύονται με τη συμπεριφορά του συζύγου τους αφού τους ζήτησε χωρισμό. Μερικές φορές, οι σύζυγοι συμπεριφέρονται απόμακροι και κάπως μικροπρεπείς. Αλλά άλλες φορές, η συμπεριφορά του συζύγου προς τη σύζυγο έχει πραγματικά βελτιωθεί σε σημείο που η σύζυγος θα περιέγραφε τη συμπεριφορά του ως ωραία ή και ευχάριστη.

Άκουσα από μια σύζυγο που είπε: „Ο σύζυγός μου μου είπε πριν από τρεις εβδομάδες ότι επρόκειτο να αρχίσει να ψάχνει για άλλο μέρος για να ζήσει για λίγο επειδή θέλει χωρισμό. Δεν θέλω να χωρίσουμε και έχω κάνει το δικό μου Σκέψεις για αυτό πολύ ξεκάθαρα. Αλλά ο σύζυγός μου λέει ότι θα προχωρήσει και θα φύγει ούτως ή άλλως. Ένα πράγμα που με έχει μπερδέψει πραγματικά είναι ότι ο σύζυγός μου είναι τόσο καλός μαζί μου αυτή τη στιγμή. Δεν μου είπε καλά λόγια ή έκανε στοχαστικές ενέργειες εδώ και χρόνια. Κι όμως, μόλις ανακοινώθηκε ότι θέλει να χωρίσουν, ξαφνικά είναι συμπονετικός, χιουμοριστικός και στοχαστικός. Γιατί να ενεργεί έτσι. Και αν μπορεί να είναι τόσο καλός όταν τα πράγματα δεν είναι τότε γιατί πρέπει να χωρίσουμε;“ Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε αυτές τις ερωτήσεις στο παρακάτω άρθρο.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που ένας σύζυγος μπορεί να είναι καλός με τη γυναίκα του όταν ετοιμάζονται να χωρίσουν: Συνήθως δεν υπάρχει μια ενιαία απάντηση εδώ. Υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι για τη συμπεριφορά του. Σκεφτείτε για λίγο πόσο μπερδεμένοι και φοβισμένοι είστε. Λοιπόν, ο σύζυγός σας μπορεί επίσης να έχετε αντικρουόμενα συναισθήματα. Πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι επειδή είναι αυτός που ξεκίνησε τον χωρισμό, τότε αυτό πρέπει να σημαίνει ότι είναι πολύ σίγουρος ότι προχωρά μπροστά ότι έχει κάνει τη σωστή επιλογή. Αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια. Μερικές φορές, είναι τόσο αβέβαιος όσο εσείς, αλλά νιώθει ότι πρέπει να το δοκιμάσει για να δει αν προσφέρει κάποια ανακούφιση. Παρακάτω, θα προσφέρω μερικές πιθανότητες για το γιατί μπορεί να ενεργεί με αυτόν τον τρόπο.

Μπορεί να θέλει να δώσει έναν θετικό τόνο: Συχνά, όταν οι σύζυγοι με ρωτούν γιατί ο άντρας τους είναι τόσο καλός, τις ρωτάω γιατί δεν θα ήθελε να είναι καλός και να ξεκινήσει τα πράγματα με θετικό τρόπο. Η απάντησή τους είναι συχνά ότι το να είναι ευγενικό είναι, τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό, εκτός χαρακτήρα για εκείνον. Σκεφτείτε ότι ίσως θέλει να ξεκινήσει θετικά τα πράγματα. Εξάλλου, ο χωρισμός είναι αρκετά δύσκολος χωρίς να έχεις αρνητική στάση. Μπορεί να είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει τα πράγματα θετικά και με το δεξί πόδι. Και συχνά γνωρίζει ότι θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να σώσετε τον γάμο (ή τουλάχιστον να βελτιώσετε τα πράγματα) εάν οι δυο σας τα καταφέρετε. Και είναι απλώς κοινή λογική ότι οι πιθανότητες είναι καλύτερες να τα πάτε καλά αν και οι δύο άνθρωποι είναι καλοί ο ένας με τον άλλον.

Μπορεί να προσπαθεί να μειώσει την αντίστασή σας: Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι από τη στιγμή που αυτός ο σύζυγος γνώριζε ότι η σύζυγος είχε σοβαρές επιφυλάξεις σχετικά με τον χωρισμό, είναι πιθανό να σκέφτηκε ότι το να ήταν καλό θα μπορούσε να μειώσει την αντίστασή της. Αυτή είναι η διαδικασία σκέψης που θα περάσουν πολλοί σύζυγοι όταν ξέρουν ότι πρόκειται να προχωρήσουν και θέλουν τη συνεργασία σας. Έτσι, με το να είναι ευγενικός, ελπίζει ότι τουλάχιστον θα μειώσετε τον τόνο της αντίστασης, αν δεν συμμετάσχετε. Ελπίζει ότι η συνεργασία σας θα διευκολύνει τη διαδικασία και για τους δυο σας.

Νιώθει μια αίσθηση ανακούφισης που μπορεί επιτέλους να πάρει μερικές απαντήσεις: Μερικές φορές, θα δείτε τον σύζυγό σας να έχει καλή διάθεση ή να είναι ευγενικός επειδή απλά νιώθει ανακουφισμένος που επιτέλους προχωρά μπροστά. Είναι πολύ σπάνιο αυτή η ανακοίνωση για χωρισμό να είναι αποτέλεσμα ξαφνικής απόφασης. Συχνά, οι σύζυγοι το σκέφτονται αυτό εδώ και αρκετό καιρό. Συνήθως, έχουν πάει πέρα ​​δώθε στο μυαλό τους για το πώς να προχωρήσουν. Και αυτή η διστακτικότητα και ο αργός ρυθμός μπορεί να τους απογοητεύσει και να τους αποθαρρύνει. Έτσι, όταν τελικά πάρουν μια σταθερή απόφαση και τελικά θέσουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο, μπορεί να υπάρξει μια τεράστια ανακούφιση από το άγχος που έχει δημιουργηθεί.

Αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα όταν υποψιάζονται ότι αυτό το σχέδιο πρόκειται να τους δώσει μια απάντηση σχετικά με το τι θέλουν να συμβεί με τον γάμο σας. Βλέπετε, οι άνδρες επιδιώκουν συχνά έναν χωρισμό όταν είναι μπερδεμένοι σχετικά με το τι θέλουν όσον αφορά το μέλλον του γάμου τους. Έτσι, όταν βρίσκονται σε μια κατάσταση όπου στην πραγματικότητα προχωρούν προς μια λύση, τότε αυτό μπορεί να τους αισθανθεί καλύτερα από το να ζουν σε μια κατάσταση σύγχυσης ή να αισθάνονται σαν να είναι συνεχώς κολλημένοι.

Πώς πρέπει να αντιδράσετε όταν συμπεριφέρεται τόσο ωραία;: Πολλές σύζυγοι μπαίνουν στον πειρασμό να πουν στον σύζυγό τους ότι το να συμπεριφέρονται τόσο όμορφα είναι εξοργιστικό, επειδή υποψιάζεσαι ότι ούτως ή άλλως όλα αυτά είναι πράξη. Και έχεις δικαίωμα σε αυτά τα συναισθήματα. Αλλά αν το σκέφτεστε με πολύ στρατηγικό τρόπο, τότε μπορεί να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι μπορεί να μην είναι προς το συμφέρον σας εάν προσπαθείτε να σώσετε το γάμο σας.

Γιατί για να βελτιώσεις τα πράγματα, πρέπει να συνεργάζεσαι με τον άντρα σου αντί να τον μαλώνεις. Η συμβουλή μου λοιπόν είναι να καταπολεμήσετε τη φωτιά με τη φωτιά. Μπορείς να είσαι τόσο ωραίος όσο εκείνος. Και αυτό θα πρέπει πραγματικά να βοηθήσει στη δημιουργία μιας θετικής σχέσης κατά τη διάρκεια του χωρισμού (την οποία θα χρειαστείτε αν θέλετε να σώσετε τον γάμο σας κατά τη διάρκεια του.)


Source by Leslie Cane

About admin

Check Also

Δεν καταλαβαίνω γιατί ο σύζυγός μου στάθηκε δίπλα μου αφού απάτησα, δεν το αξίζω

Είναι πολύ φυσιολογικό να είσαι σκληρός με τον εαυτό σου αφού έχεις απατήσει τον σύζυγό …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.