Ποιος είναι ο πατέρας του Naruto;

Η ταυτότητα του πατέρα του Naruto ήταν αντικείμενο εικασιών για τους θαυμαστές του Naruto εδώ και πολύ καιρό. Υπήρξαν έντονες συζητήσεις – ακόμη και φλεγμονώδεις πόλεμοι στο Διαδίκτυο – σχετικά με το μυστήριο που είναι ο πατέρας του Naruto.

Η Τέταρτη Θεωρία Hokage

Οι περισσότεροι πίστευαν ότι ο πατέρας του Naruto ήταν ο Yondaime ή ο Τέταρτος Hokage. Η ομοιότητα μεταξύ του Yondaime και του Naruto είναι εντυπωσιακή – και οι δύο έχουν μπλε μάτια και κίτρινα μαλλιά και έχουν ακόμη και το ίδιο χαμόγελο. Και αφού ο Naruto είναι ορφανός και ο τέταρτος πέθανε πολεμώντας με τους Kyuubi – όλα είχαν νόημα.

Μερικοί άνθρωποι έφτασαν ακόμη και στο σημείο να πιστέψουν ότι ο Yondaime, αν και δηλώθηκε ξεκάθαρα ότι πέθανε πολεμώντας τους Kyuubi, κατά κάποιο τρόπο επέζησε και έζησε για να γίνει ο ηγέτης του Akatsuki. Πίστευαν ότι τα πάντα – από το σφράγισμα του Kyuubi μέσα στο Naruto μέχρι το κυνήγι του Jinchuuruki από τον Akatsuki – ήταν όλα μέρος μιας περίτεχνης πλοκής που επινοήθηκε από το ιδιοφυές μυαλό του Τέταρτου Hokage. Πίστευαν ότι αυτό που έδειχνε για το Yondaime ήταν απλώς μια φάρσα, ήταν στην πραγματικότητα κακός παρά το γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι της Konoha τον αγαπούσαν και ότι ήταν πρόθυμος να πεθάνει για αυτούς.

Ωστόσο, υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που διαφώνησαν με αυτούς τους πιστούς της «Ο Yondaime είναι η θεωρία του πατέρα του Naruto», επειδή δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί ένας πατέρας σφράγιζε κάτι σαν το Kyuubi μέσα στον δικό του γιο. Κάποιοι πίστευαν ότι θα ήταν απλώς «πολύ προφανές» και ότι ο Kishimoto δεν μπορεί να γράψει κάτι τόσο προφανές – πρέπει να υπάρξει μια ανατροπή. Κάποιοι πίστευαν ότι ο Yondaime ήταν ο θείος του Naruto, ο αδερφός του, ή κάποιος άλλος μακρινός συγγενής – απλώς όχι ο πατέρας του.

Υπήρχαν ακόμη και άνθρωποι που πίστευαν ότι ο ηγέτης του Akatsuki (που πίστευαν ότι δεν ήταν ο Yondaime) ήταν στην πραγματικότητα ο πατέρας του Naruto. Και, για κάποιο λόγο, κυνηγούσε τον ίδιο του τον γιο. Αυτή η θεωρία ενισχύθηκε από το γεγονός ότι η σκιά του Αρχηγού Akatsuki έμοιαζε κάπως σαν να είχε τα ίδια μαλλιά με τον Naruto. Και όταν αποκαλύφθηκε ότι το πρόσωπο των ηγετών του Akatsuki είχε μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το Naruto, αυτή η θεωρία συγκέντρωσε περισσότερους υποστηρικτές. Και πίστευαν ότι μια σκηνή του Star Wars με τον Akatsuki Leader να λέει „Naruto, I am your father“ δεν ήταν τόσο μακρινή πιθανότητα.

Υπήρχαν και άλλες θεωρίες – μερικές τόσο παρατραβηγμένες και τυχαίες που θα έπρεπε να αναρωτιέστε τι κάπνιζαν οι θαυμαστές για να τις καταλάβετε. Αλλά όλες αυτές οι θεωρίες διαλύθηκαν μόλις ήρθε το Κεφάλαιο 367 του manga.

Η αποκάλυψη

Το Κεφάλαιο 367 είναι ένα τέλειο παράδειγμα του πώς οι απλούστερες απαντήσεις είναι σχεδόν πάντα οι σωστές. Αποδείχθηκε ότι η κραυγαλέα ήταν στην πραγματικότητα αληθινή και ο Τέταρτος Hokage είναι πραγματικά ο πατέρας του Naruto. Ο Jiraiya και ο Tsunade τα επιβεβαίωσαν όλα και μάλιστα αποκάλυψαν ότι το όνομα του Yondaime είναι Namikaze Minato.

Αν όμως ο τέταρτος είναι ο πατέρας του Naruto, τότε γιατί το όνομά του είναι Uzumaki Naruto και όχι Namikaze Naruto; Από πού προέρχεται το Uzumaki; Αποδεικνύεται ότι, για κάποιο λόγο, ο Naruto πήρε το επώνυμο της μητέρας του αντί του πατέρα του. Και δεν είναι πραγματικά άκαρδο για τον Minato να σφραγίσει τον Kyuubi μέσα στο Naruto, αφού τελικά ήταν η θανάσιμα επιθυμία του να αντιμετωπιστεί ο Naruto ως ήρωας επειδή έπρεπε να αντιμετωπίσει ένα τέρας μέσα του. Πέθανε πιστεύοντας ότι οι χωρικοί θα αγαπούσαν το Naruto, δεν είχε ιδέα ότι θα έκαναν το αντίθετο. Αυτό το κεφάλαιο δεν έχει ακόμη μετατραπεί σε επεισόδιο Naruto, αλλά θα αποκαλυφθεί σύντομα στο Naruto Shippuden.


Source by Henry Hsieh

About admin

Check Also

Ο μαθητής του γυμνασίου σας ΔΕΝ είναι ενήλικας – μην τον/την αντιμετωπίζετε σαν έναν στο γυμναστήριο

Πριν λίγο καιρό, έκανα λίφτινγκ δίπλα σε έναν πατέρα που εκπαίδευε τον γιο του γυμνασίου …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.