Πώς να γίνετε καλύτερη σύζυγος – 5 βήματα για να βελτιώσετε τον γάμο σας

Δυσκολεύεστε να καταλάβετε πώς να γίνετε καλύτερη σύζυγος και να βελτιώσετε τον γάμο σας; Λοιπόν, ο γάμος μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολος, αλλά αν δεν είναι υπέροχος και για τους δύο, τότε κάτι πρέπει να δώσεις. Ας επεξεργαστούμε μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να γίνετε ο καλύτερος συνεργάτης που μπορείτε να είστε.

Χαίρομαι που αποφάσισες να προσπαθήσεις να βρεις πώς να γίνεις καλύτερη σύζυγος. Ελπίζω να μην ήσασταν πολύ σκληροί με τον εαυτό σας και να νιώθετε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο γάμο σας πέφτουν όλα πάνω σας. Ωστόσο, όταν βελτιώνουμε τον εαυτό μας, φυσικά εξυψώνει τους γύρω μας. Έτσι, μόλις καταλάβετε πώς να γίνετε καλύτερη σύζυγος, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο σύζυγός σας θα θέλει να κάνει κάποιες αλλαγές από την πλευρά του και τότε είναι που ο γάμος σας θα είναι στα καλύτερά του.

5 βήματα για να γίνετε καλύτερη σύζυγος και να βελτιώσετε τον γάμο σας

Συζητήστε με τον άντρα σας να γίνετε καλύτερη σύζυγος. Ένα από τα πρώτα βήματα για τη βελτίωση του γάμου σας είναι να ενημερώσετε τον σύζυγό σας τι έχετε στην καρδιά σας. Ανεξάρτητα από το πόσο καλή ή κακή είναι η σχέση σας, θα ξεκινήσετε καλά, ενημερώνοντας τον σύζυγό σας πώς νιώθετε. Να είστε ειλικρινείς και να εξηγήσετε πώς δεν του συμπεριφέρεστε όπως του αξίζει, αλλά σκοπεύετε να το αλλάξετε.

Δώστε του την ευκαιρία να εκφράσει αυτό που θα τον έκανε πιο ευτυχισμένο. Είναι καλή ιδέα να κάνετε αλλαγές στη σχέση σας που ο σύζυγός σας θα εκτιμήσει πραγματικά, επομένως είναι λογικό να του ζητήσετε να σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να γίνετε καλύτερη σύζυγος. Δεν θέλετε να κάνετε αλλαγές και να κάνετε πράγματα που πραγματικά βλάπτουν τη σχέση σας. Αν σβήσει και πει, «Δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα», τότε θα κάνεις τις αλλαγές που νιώθεις ότι σε κάνουν καλύτερη σύζυγο και θα βελτιώσεις τον γάμο σου.

Δείξτε αληθινή αγάπη στον άντρα σας. Αγάπη που αντανακλά την υπομονή και την καλοσύνη προς τον σύζυγό σας. Το να δείχνεις αγάπη που δεν είναι ζηλιάρης, καυχησιάρης ή περήφανος αλλά τιμά τον σύζυγό σου είναι το κλειδί για να γίνεις καλύτερη σύζυγος. Επίσης, το να μην θυμώνετε εύκολα ή να κρατάτε μια λίστα με τις λανθασμένες πράξεις του και να ασκείτε ανιδιοτέλεια θα βοηθήσουν στη βελτίωση της σχέσης και του γάμου σας.

Να είστε επίμονοι παρά τις πράξεις ή τις αδράνειές του. Το να προσπαθείς να είσαι καλύτερη σύζυγος μπορεί και θα είναι πολύ απογοητευτικό μερικές φορές, αλλά παρακαλώ συνειδητοποίησε ότι η τελική ανταμοιβή αξίζει τον κόπο. Ο σύζυγός σας μπορεί να κάνει πράγματα που απλά σας κάνουν να θέλετε να τραβήξετε τα μαλλιά σας και να σταματήσετε να προσπαθείτε να γίνετε καλύτερη σύζυγος. Όσο κι αν θέλεις να τα παρατήσεις, μην το κάνεις. Ο ανανεωμένος και αναζωογονημένος γάμος σας μπορεί να απέχει μόλις μια μέρα ή μια εβδομάδα.

Λάβετε σχόλια από τον σύζυγό σας. Μπορεί να παρατηρήσετε μετά από περίπου 30 ημέρες ότι κάτι συμβαίνει στον γάμο σας. Φαίνεται ότι πλησιάζετε πιο κοντά και περισσότερο στην ίδια σελίδα. Καθώς γίνεστε καλύτερη σύζυγος ο σύζυγός σας θα πρέπει να σας εκτιμά περισσότερο και να κάνει κάποιες αλλαγές στον τρόπο που σας φέρεται. Ρωτήστε τον πώς τα πάτε για να γίνετε καλύτερη σύζυγος και κάντε προσαρμογές εάν χρειάζεται.

Σαφώς, εάν πάρετε την πρωτοβουλία και καταλάβετε πώς να γίνετε καλύτερη σύζυγος, ο γάμος και η σχέση σας μπορούν γρήγορα να αλλάξουν προς το καλύτερο. Μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια της νύχτας ή μπορεί να πάρει λίγο χρόνο. Εάν ο σύζυγός σας έχει εγκέφαλο και καρδιά που λειτουργεί, δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να αντισταθεί στο να κάνει το καθήκον του για να βελτιώσει τον γάμο σας.


Source by D P Haynes

About admin

Check Also

Δεν καταλαβαίνω γιατί ο σύζυγός μου στάθηκε δίπλα μου αφού απάτησα, δεν το αξίζω

Είναι πολύ φυσιολογικό να είσαι σκληρός με τον εαυτό σου αφού έχεις απατήσει τον σύζυγό …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.