Πώς να καταλάβετε εάν ο μελλοντικός σας σύζυγος είναι όμορφος με βάση την ημερομηνία γέννησής σας

Εάν είστε ελεύθεροι και αναζητάτε γάμο, αυτό το άρθρο είναι ειδικά γραμμένο για εσάς. Στο τέλος αυτού του άρθρου, θα είστε σε θέση να αποφασίσετε εάν θα παντρευτείτε έναν όμορφο σύζυγο ή μια όμορφη σύζυγο. Απλώς κοιτάζοντας την ημερομηνία γέννησής σας, θα μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον μελλοντικό σύζυγό σας. τα παντα.

Οι κινεζικοί 8 χαρακτήρες σας προέρχονται από την ημερομηνία και την ώρα γέννησής σας. Χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό των σκαμπανεβάσεων ολόκληρης της ζωής σας. Με βάση τους 8 χαρακτήρες σας, θα μπορείτε να δείτε την υγεία, τον πλούτο, τον έρωτά σας και άλλες σχέσεις.

Οι 8 χαρακτήρες σας αποτελούνται από 4 μέρη, ο πυλώνας του έτους, ο πυλώνας του μήνα, ο πυλώνας ημέρας και ο πυλώνας ώρας. Κάθε ένας από αυτούς τους πυλώνες αποτελείται από 2 χαρακτήρες (ουράνιο κλάδο και γήινος πυλώνας), γι‘ αυτό ονομάζεται 8 χαρακτήρες. Θα αφήσω άλλες λεπτομέρειες για τους 8 χαρακτήρες σας σε ένα άλλο άρθρο. Σε αυτό το άρθρο, θα εστιάσω μόνο στο πώς να „πιάσετε μια ματιά“ στον μελλοντικό σας σύζυγο. Το μέρος των 8 χαρακτήρων σας που αντιπροσωπεύει τον σύζυγό σας είναι ο επίγειος κλάδος του πυλώνας ημέρας.

Για να το θέσω απλά, αν ο μελλοντικός σας σύζυγος είναι όμορφος ή καθορίζεται από το ποιο από τα 12 ζώα του κινεζικού ωροσκοπίου κυβερνά την ημέρα που γεννηθήκατε.

Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε εδώ. Πιθανότατα είστε εξοικειωμένοι με τα 12 ζώα του κινεζικού ωροσκοπίου και ξέρετε ότι κάθε ζώο κυβερνά το χρόνο. Για παράδειγμα, φέτος είναι έτος του βοδιού. Εκτός από τον κανόνα της χρονιάς, κάθε ζώο κυβερνά επίσης κάθε μήνα , ημέρα και ώρα.

Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή που γράφω αυτό το άρθρο, είναι ο μήνας του Τίγρη. Σήμερα, 4 Μαρτίου 2009 είναι η Ημέρα των Πιθήκων. Η ώρα τώρα είναι 2:41 π.μ., η οποία είναι Ox hour.

Από τους 4 πυλώνες, ο πυλώνας της ημέρας επηρεάζει το γάμο σας. Από τον ίδιο τον πυλώνα της ημέρας σας, μπορείτε να καθορίσετε μερικά πράγματα για τον μελλοντικό σας σύζυγο…

Πρώτον, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αν είναι όμορφος/η. Δεύτερον, μπορείτε να προσδιορίσετε το κινέζικο ωροσκόπιό του/της με ποσοστό ακρίβειας 80%. Θα σας δείξω πώς να το κάνετε.

Επιτρέψτε μου να σας δείξω πώς να προσδιορίσετε αν ο μελλοντικός σας σύζυγος είναι όμορφος…

Εάν έχετε γεννηθεί σε οποιαδήποτε από τις 4 ημέρες που κυβερνώνται από τα 4 ζώα που αντιπροσωπεύουν τους αστέρες του σεξ και του ρομαντισμού, ο σύζυγός σας θα είναι όμορφος. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τα 4 ζώα που αντιπροσωπεύουν τα αστέρια του σεξ και του ρομαντισμού, είναι το κουνέλι, το άλογο, ο κόκορας και ο αρουραίος.

Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε γεννηθεί την ημέρα με κουνέλι, άλογο, κόκορα ή αρουραίο, ο σύζυγός σας είναι όμορφος. Μπορείτε να ανυπομονείτε να παντρευτείτε έναν όμορφο σύζυγο ή μια όμορφη γυναίκα. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους Αστέρες του σεξ και του ρομαντισμού, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μου.

Εντάξει, πέρασα από 4 ζώα από τα 12. Τι θα συμβεί αν γεννηθείς μια μέρα που κυβερνάται από ένα από τα άλλα 8 ζώα;

Εδώ πάει…

Εάν έχετε γεννηθεί την ημέρα της Τίγρης, του Φιδιού, του Πιθήκου ή του Γουρουνιού, θα παντρευτείτε κάποιον που είναι πολύ ανεκτικός και υποχωρητικός. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι ο σύζυγός σας δεν θα είναι όμορφος. Αλλά σε σύγκριση με την ομάδα των ανθρώπων που ανέφερα παραπάνω, οι πιθανότητές σας να παντρευτείτε κάποιον όμορφο θα είναι χαμηλότερες από αυτούς.

Η τελευταία ομάδα ανθρώπων είναι αυτοί που γεννήθηκαν την ημέρα του βοδιού, του προβάτου, του δράκου και του σκύλου. Εάν ανήκετε σε αυτήν την ομάδα, ο σύζυγός σας θα είναι κάποιος προσγειωμένος και πρακτικός. Κάποιος που προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ και να δουλεύει στα παρασκήνια.

Εντάξει, τώρα, θα προχωρήσω στο επόμενο μέρος του τύπου. Πώς μπορείτε να προσδιορίσετε το κινεζικό ωροσκόπιο του μελλοντικού συζύγου σας με βάση τον πυλώνα της ημέρας σας; Όπως ανέφερα, αυτή η μέθοδος έχει ποσοστό ακρίβειας 80%, αλλά παρόλα αυτά, μπορείτε ακόμα να διασκεδάσετε με αυτήν.

Ας χρησιμοποιήσουμε το προηγούμενο παράδειγμα. Αυτό το άτομο είναι γεννημένο στις 4 Μαρτίου 2009. Πώς μπορούμε να προσδιορίσουμε το κινεζικό ωροσκόπιο της συζύγου του από εκεί;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η 4η Μαρτίου 2009 είναι ημέρα των πιθήκων. Υπάρχουν 3 δυνατότητες εδώ. Μπορεί να παντρευτεί κάποιον που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του αρουραίου, του δράκου ή του πιθήκου.

Για να συνοψίσουμε τον τύπο, το κινέζικο ωροσκόπιο του μελλοντικού συζύγου σας θα είναι είτε το ζώδιο της ημέρας που γεννηθήκατε, είτε τα άλλα 2 ζώδια που έχουν συγγένεια με το ζώδιο της ημέρας που γεννηθήκατε.

Επιτρέψτε μου να το δείξω ξεκάθαρα…

Υπάρχουν 4 ομάδες συγγένειας στο κινεζικό ωροσκόπιο. Κάθε ομάδα αποτελείται από 3 ζώα.

Ο Αρουραίος, ο Δράκος και ο Πίθηκος ανήκουν σε μια ομάδα.

Το βόδι, το φίδι και ο κόκορας ανήκουν σε μια ομάδα.

Ο Τίγρης, το Άλογο και ο Σκύλος ανήκουν σε μια ομάδα.

Το κουνέλι, το πρόβατο και ο χοίρος ανήκουν στην τελευταία ομάδα.

Καιρός για παράδειγμα…

Εάν γεννηθήκατε την ημέρα του αρουραίου, ο μελλοντικός σας σύζυγος μπορεί να γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του αρουραίου, του δράκου ή του πιθήκου.

Εάν γεννηθήκατε την ημέρα του βόδιου, ο μελλοντικός σας σύζυγος μπορεί να γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του βοδιού, του φιδιού ή του κόκορα. Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα ζώδια.

Διασκεδάστε αναλύοντας τον μελλοντικό σας σύζυγο. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο αναζητάτε τον ιδανικό σας σύντροφο ζωής.


Source by Marco Chong

About admin

Check Also

Δεν καταλαβαίνω γιατί ο σύζυγός μου στάθηκε δίπλα μου αφού απάτησα, δεν το αξίζω

Είναι πολύ φυσιολογικό να είσαι σκληρός με τον εαυτό σου αφού έχεις απατήσει τον σύζυγό …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.