Τι συμβαίνει όταν αρχίσετε να επανασυνδέεστε μετά τη μετακόμιση του συζύγου σας;

Μερικές φορές ακούω από ανθρώπους που εκπλήσσονται ευχάριστα με το πώς διαμορφώνεται ο πολεμικός χωρισμός τους. Πολλοί είχαν προετοιμαστεί για το χειρότερο και φοβήθηκαν ότι ο χωρισμός θα οδηγούσε στην πραγματικότητα σε διαζύγιο. Οπότε το γεγονός ότι τα πράγματα έχουν βελτιωθεί μπορεί να είναι τεράστια ανακούφιση. Αλλά μπορεί επίσης να σας αφήσει με περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις.

Άκουσα από μια σύζυγο που είπε: „Μάλεψα με τον σύζυγό μου με νύχια και με δόντια για να χωρίσω. Φοβόμουν τόσο πολύ μήπως του επιτρέψω να φύγει. Αλλά εκείνος επέμενε και είπε ότι μπορούσα να διαλέξω ανάμεσα σε έναν χωρισμό ή ένα διαζύγιο. Οπότε πραγματικά Δεν είχα άλλη επιλογή. Υποψιαζόμουν ότι τα πράγματα θα γίνονταν ακόμη χειρότερα μεταξύ μας λόγω του φόβου και της αγανάκτησής μου. Αλλά, προς μεγάλη μου έκπληξη, τα πράγματα στην πραγματικότητα έχουν βελτιωθεί. Στην πραγματικότητα, είμαστε πραγματικά πολύ καλύτερα από τότε που έφυγε . Φαίνεται ότι ανυπομονεί να με δει και με εκτιμά περισσότερο. Η σχέση μας έχει γίνει και πάλι διασκεδαστική και φλερτάρουμε καταιγίδα. Αλλά έχω μείνει να αναρωτιέμαι πώς να προχωρήσω. Είμαι ενθουσιασμένος που συνδεόμαστε πάλι, αλλά προφανώς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι για πάντα. Τελικά, θα πρέπει να μετακομίσει πίσω στο σπίτι και φοβάμαι ότι μόλις το κάνει, τα πράγματα θα είναι όπως ήταν και ότι τα βαρετά, κατεστραμμένα μας Ο γάμος θα επιστρέψει. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να προχωρήσετε όταν ο γάμος σας είναι πραγματικά καλύτερος αφού χωρίσατε;“

Οι άνθρωποι συχνά υποθέτουν ότι ένας χωρισμός είναι απλώς το πρώτο βήμα στην πορεία προς ένα διαζύγιο, αλλά σίγουρα αυτό δεν συμβαίνει. Πολλοί άνθρωποι βλέπουν πραγματικά μια βελτίωση στη σχέση τους και μερικά από αυτά τα ζευγάρια καταλήγουν να σώσουν τον γάμο τους. Αλλά, εάν είστε ένα από τα τυχερά ζευγάρια που βλέπουν αυτό το είδος βελτίωσης, είναι σημαντικό να μην κινηθείτε πολύ γρήγορα και να κεφαλαιοποιήσετε τις βελτιώσεις που βλέπετε. Παρακάτω, θα προσφέρω μερικές συμβουλές για το πώς να χειριστείτε καλύτερα αυτήν την κατάσταση.

Απολαύστε την επιτυχία σας, αλλά μην το θεωρείτε δεδομένο: Φυσικά θα ενθουσιαστείτε που ξαφνικά εσείς και ο σύζυγός σας συνδεθείτε και φλερτάρετε ξανά. Αυτό είναι πολύ προτιμότερο από το να αποφεύγετε ο ένας τον άλλον ή να τσακώνεστε συνεχώς ενώ είστε χωρισμένοι.

Αλλά όσο ωραία μπορεί να είναι αυτό, φροντίστε να συνειδητοποιήσετε ότι εάν δεν κάνετε καμία αλλαγή σε ό,τι προκάλεσε τον χωρισμό σας από την αρχή, τότε διατρέχετε τον κίνδυνο να επανεμφανιστούν τα ίδια παλιά προβλήματα όταν προσπαθείτε να συμφιλιωθείτε ή όταν επανέρχεται μέσα.

Αυτήν τη στιγμή, τα πράγματα είναι πιθανώς καλά επειδή επικεντρώνεστε μόνο στη χημεία και τις βελτιώσεις μεταξύ σας που συμβαίνουν φυσικά όταν σας λείπει ο ένας τον άλλον. Δεν σε κατηγορώ. Κανείς δεν θέλει να μένει στα προβλήματά του όταν τα πράγματα πάνε καλά. Αλλά απλώς βεβαιωθείτε ότι αφού επανασυνδεθείτε, θα επισκεφθείτε τελικά ποια θέματα σας έφεραν εδώ αρχικά.

Μην βιάζεστε τα πράγματα και κινδυνεύετε να υποτροπιάσετε: Πολλοί άνθρωποι θα δουν αυτές τις βελτιώσεις και θα σκεφτούν ότι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ξανασυναντηθούν αμέσως ή ότι θα πρέπει να βιαστούν και να ζητήσουν από τη σύζυγό τους να επιστρέψει στο σπίτι. Δεν θέλουν να ζήσουν χωριστά από τον σύζυγό τους ούτε μια μέρα παραπάνω. Να τι πρέπει να θυμάστε. Όσο καλά και αν φαίνονται τα πράγματα τώρα, μάλλον δεν θα πρέπει να διακινδυνεύσετε να χτυπήσετε τα χαρτιά σας πιέζοντας για πάρα πολλά πάρα πολύ σύντομα. Έχετε το υπόλοιπο της ζωής σας να ζήσετε με τον σύζυγό σας και να συμμετάσχετε στο γάμο σας. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι είναι σωστό πριν τον επαναφέρετε.

Γιατί ειλικρινά, αυτή τη στιγμή πιθανότατα βρίσκεστε σε μια περίοδο μήνα του μέλιτος που προκαλείται από τον κίνδυνο να χάσετε ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, μόλις ο σύζυγός σας επιστρέψει και προσπαθήσετε να συνεχίσετε ως παντρεμένο ζευγάρι, χάνετε αυτό το αίσθημα έλλειψης που σας βοηθά να δεσμευτείτε αυτή τη στιγμή. Έτσι δεν βιάζεστε καθόλου και δεν θέλετε να βιάζεστε τα πράγματα. Εάν τα πράγματα είναι τόσο καλά μεταξύ σας, γιατί να μην βασιστείτε σε αυτό αντί να ρισκάρετε πριν είστε πραγματικά σίγουροι; Δεν είναι κακό να συνεχίζεις όπως είσαι, ειδικά όταν απολαμβάνεις τόσο πολύ. Ο δρόμος σας πιθανότατα θα γίνει ξεκάθαρος κάποια στιγμή. Αλλά αυτή τη στιγμή, διασκεδάζετε και οι δύο και θέλετε να βλέπετε περισσότερο ο ένας τον άλλον, οπότε γιατί να ταρακουνήσετε το σκάφος νωρίς στο παιχνίδι; Τα απαγορευμένα φρούτα μπορεί να είναι πολύ πιο γλυκά, γι‘ αυτό συχνά συμβουλεύω τα ζευγάρια να το απολαμβάνουν όσο περισσότερο μπορούν, γιατί κάτι τέτοιο συχνά βοηθάει πολύ στην ανάρρωσή σας.

Βεβαιωθείτε ότι τα πράγματα είναι τόσο καλά και όσο πιο ξεκάθαρα μπορούν να είναι πριν κάποιος από εσάς επιστρέψει: Ο πραγματικός σας στόχος πρέπει να είναι να το ρυθμίσετε έτσι ώστε όταν οι δυο σας να επιστρέψετε μαζί και να το κάνετε ξανά παντρεμένο ζευγάρι, να δίνετε στον εαυτό σας τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Επομένως, μην παραμελείτε τα πραγματικά ζητήματα και μην αφήνετε τις προβληματικές περιοχές σας να περιμένουν. Όταν η σχέση σας είναι αρκετά δυνατή για να την αντέξει, εξερευνήστε αυτά τα θέματα με θετικούς τρόπους. Ας ελπίσουμε ότι το δέσιμο και η επανασύνδεση που κάνατε θα κάνει τα προβλήματά σας να φαίνονται πολύ πιο μικρά και επομένως πιο διαχειρίσιμα. Και συχνά, όταν περνάτε τόσο καλά, μπορείτε να προσεγγίσετε τα προβληματικά ζητήματα με πιο παιχνιδιάρικο και ανάλαφρο τρόπο, ώστε να μπορείτε πραγματικά να τα λύσετε και να προχωρήσετε για τα καλά.

Θα ήθελα να κάνω ένα τελευταίο σημείο. Να θυμάστε ότι είστε σε καλή κατάσταση. Πολλά ζευγάρια στην πραγματικότητα υποχωρούν ή τσακώνονται περισσότερο όταν χωρίζουν. Έτσι, το γεγονός ότι δεν είσαι είναι υπέροχο πράγμα και σου δίνει μια υπέροχη ευκαιρία να απολαύσεις και να απολαύσεις αυτή τη φορά χωρίς να βιάζεσαι ή να ανησυχείς.


Source by Leslie Cane

About admin

Check Also

Δεν καταλαβαίνω γιατί ο σύζυγός μου στάθηκε δίπλα μου αφού απάτησα, δεν το αξίζω

Είναι πολύ φυσιολογικό να είσαι σκληρός με τον εαυτό σου αφού έχεις απατήσει τον σύζυγό …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.