Το λουλούδι της γιορτής του πατέρα

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το γαρύφαλλο είναι το λουλούδι της γιορτής της μητέρας. Τι θα λέγατε για το λουλούδι της Γιορτής του Πατέρα; Υπάρχουν πολλά είδη λουλουδιών που σχετίζονται με την Ημέρα του Πατέρα.

Τα κόκκινα και λευκά τριαντάφυλλα αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως το λουλούδι της Ημέρας του Πατέρα. Φορώντας το κόκκινο τριαντάφυλλο δείχνει αγάπη στους επιζώντες πατέρες, ενώ φορώντας το λευκό τριαντάφυλλο εκφράζει συλλυπητήρια στους πεθαμένους πατέρες. Αυτό προτάθηκε από την κ. Dodd. Συνήθως το κίτρινο τριαντάφυλλο είναι το κύριο λουλούδι της Ημέρας του Πατέρα, επειδή σε ορισμένες χώρες, το κίτρινο θεωρείται ως ανδρικό χρώμα.

Ο ηλίανθος είναι δημοφιλές ως δώρο την Ημέρα του Πατέρα σε ορισμένες χώρες, και το ηθικό δόγμα είναι ότι οι πατέρες είναι σαν τον μεγάλο ήλιο. Όλα τα έμβια όντα εξαρτώνται από τον ήλιο για την ανάπτυξή τους, με τον ίδιο τρόπο. τα παιδιά ανθίζουν με τη φροντίδα των πατέρων τους.

Το κίτρινο γαρύφαλλο θεωρείται συνήθως ως το λουλούδι της Γιορτής του Πατέρα. Συμβολίζει την καλοσύνη, την ηρεμία, την ειλικρίνεια και την αγάπη που δεν ζητά τίποτα σε αντάλλαγμα και δεν θα ξεθωριάσει ποτέ.

Ο ηλίανθος με φύλλα μπότας αντιπροσωπεύει την πατρική αγάπη, όπως τα βουνά. Οι ρυτίδες στο μέτωπο των πατέρων αναφέρουν τις σκληρές εμπειρίες τους και ολόκληρη η ζωή τους είναι ένα υπέροχο ποίημα.

Ηλίανθος όλων των χρωμάτων μαζί με κατάλληλη ποσότητα πράσινων φύλλων μπορεί να σταλεί στους πατέρες τη μεγάλη μέρα. Η σημασία του: η νεολαία είναι ένα αστέρι, που αναβοσβήνει τα ειλικρινή της μάτια. Η νεολαία είναι ένα χαμόγελο, που μεταφέρει τη ρέουσα ευτυχία. Η νεολαία είναι ένα τραγούδι που εκφράζει το πάθος. Η νιότη είναι ένα ποίημα, φορτωμένο με τις χαρές και τις λύπες της ζωής.

Η συνένωση κόκκινου γαρύφαλλου, ροζ τριαντάφυλλου, λευκού κρίνου, λευκής βιολέτας, ψηλού βουνού και πράσινων φύλλων είναι ένα καλό δώρο. Η σημασία του: τα λουλούδια λαχταρούν να μεγαλώσει η υγρασία της βροχής και η τρυφερή αγάπη των πατεράδων είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη των παιδιών.

Το κόκκινο και ροζ γαρύφαλλο με πράσινα φύλλα συμβολίζει τις ευχές για τους πατέρες μια αιώνια ευτυχία.
Ο συνδυασμός κόκκινου τριαντάφυλλου, ροζ αρωματικού κρίνου, ηλίανθου, πράσινου φύλλου και φύλλου μπότας αντιπροσωπεύει τον ήλιο στη ζωή κάποιου, που κάνει τους ανθρώπους να έχουν αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ενθουσιασμό κάθε μέρα.

Η ορχιδέα Dendrobium θεωρείται επίσης ως το λουλούδι της Ημέρας του Πατέρα σε ορισμένες χώρες. Η χροιά του είναι ευπρόσδεκτη, οι ευχές, η αγνότητα, η τύχη και η ευτυχία. Συμβολίζει την αρρενωπότητα, την εγκαρδιότητα και τη μεγαλοπρέπεια όταν παρουσιάζεται στους πατέρες στα γενέθλιά τους ή την Ημέρα του Πατέρα.

Χρειάστηκε περισσότερος χρόνος για να οριστεί η Ημέρα του Πατέρα ως επίσημη αργία, σε σύγκριση με την Ημέρα της Μητέρας. Οι έμποροι και οι κατασκευαστές βλέπουν επιχειρηματικές ευκαιρίες επειδή η καθιέρωση της Ημέρας του Πατέρα είναι πολύ δημοφιλής. Ενθαρρύνουν τα παιδιά όχι μόνο να στέλνουν κάρτες στους πατεράδες τους, αλλά και να αγοράζουν δώρα όπως γραβάτες, κάλτσες, στυλό για να εκφράσουν το σεβασμό τους στους πατέρες τους.


Source by Vivien Grey

About admin

Check Also

Idea Gift Giving – Ανδρικό κολιέ με ετικέτα σκύλου

Αν είστε γυναίκα που θέλει να εκπλήξει τον ξεχωριστό άντρα της ζωής σας με ένα …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.