Τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά δώρα Χριστουγέννων στους συναδέλφους – Μέρος 4

Στο τελευταίο μέρος της σειράς μας για Φθηνά χριστουγεννιάτικα δώρα για τους συναδέλφους σας, θα αποκαλύψουμε ακόμη πιο φανταστικές μικρές ιδέες και ιδέες για δώρα που δεν θα επιβαρύνουν το πορτοφόλι σας. Λάβετε υπόψη ότι οι περισσότερες από τις ιδέες για δώρα που προτείνονται σε ολόκληρη τη σειρά άρθρων μπορούν να αγοραστούν κάτω από $8, επομένως διαβάστε και βρείτε πιο οικονομικά δώρα που μπορείτε να μοιραστείτε αυτά τα Χριστούγεννα!

Μικρά φυτά σε γλάστρες

Αυτά μπορεί να είναι αληθινά ή ψεύτικα. δεν πειράζει καθώς φαίνονται και οι δύο υπέροχες. Προσωπικά, θα προτιμούσα τα αληθινά αλλά εξαρτάται από εσάς. Τα φυτά σε γλάστρες είναι ένα αναζωογονητικό θέαμα που θα απολαύσουν όλοι. Τοποθετήστε το στο γραφείο σας ή στην σχισμή του παραθύρου για αυτή την επιπλέον πινελιά της φύσης. Εκτός από την προφανή ελκυστικότητά τους, είναι επίσης φθηνά και διατίθενται σε μια ποικιλία φυτών από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Το δικό σας CD με επιλεγμένα MP3

Είμαι βέβαιος ότι κάποιος άλλος το έχει σκεφτεί αυτό πριν, αλλά τουλάχιστον το σκέφτηκα κι εγώ. Το έκανα αυτό για τους συναδέλφους μου στο γραφείο τα περασμένα Χριστούγεννα και ήταν μεγάλη επιτυχία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγράψετε μια λίστα με τα αγαπημένα σας τραγούδια (ή σύγχρονες επιτυχίες) και να δημιουργήσετε όσα αντίγραφα θέλετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικές λίστες αναπαραγωγής για διαφορετικά CD, ώστε κάθε ένας από τους συναδέλφους σας να έχει κάτι μοναδικό. Μην ανησυχείτε αν δεν είστε μουσικός, καθώς τα κάλαντα των Χριστουγέννων είναι πολύ ασφαλή εδώ.

Επιτραπέζια παιχνίδια

Μια διαχρονική επιλογή, τα επιτραπέζια παιχνίδια θα κάνουν πάντα υπέροχα χριστουγεννιάτικα δώρα. Αυτό που είναι διαφορετικό με τα επιτραπέζια παιχνίδια τώρα και δύο δεκαετίες όμως, είναι ότι έχουν γίνει πολύ φθηνότερα και ενισχύουν μια πολύ μεγαλύτερη βιβλιοθήκη επιλογών. Είδα μια έκδοση του pocket scrabble πριν από δύο χρόνια για μόνο 6,99 $, οπότε καταλαβαίνετε.

Και τέλος! Ελπίζω να σας άρεσαν αυτές οι ιδέες σε όλη τη σειρά. Η τελευταία σας συμβουλή είναι να φτιάξετε κάποια χειροτεχνία αν είναι δυνατόν. Διαφορετικά, αυτές οι ιδέες θα πρέπει να σας εξυπηρετήσουν καλά.


Source by Christiana Brown

About admin

Check Also

Idea Gift Giving – Ανδρικό κολιέ με ετικέτα σκύλου

Αν είστε γυναίκα που θέλει να εκπλήξει τον ξεχωριστό άντρα της ζωής σας με ένα …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.