Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει το χειροποίητο παπλωματάκι για το ντους σας

Η εμφάνιση του ντους

Απλά φανταστείτε την αίσθηση που θα προκαλέσετε όταν το χειροποίητο παιδικό σας πάπλωμα βγαίνει από το κουτί στο baby shower. Η μέλλουσα μαμά θα ενθουσιαστεί με το πρωτότυπο σχέδιο και όλοι οι υπόλοιποι καλεσμένοι θα ενθουσιαστούν από την εντυπωσιακή ομορφιά του υφασμάτινου δώρου τέχνης που επιλέξατε.

Το Στοιχείο Ασφαλείας

Απλώς Φανταστείτε πώς θα νιώθει αυτό το νεογέννητο μωρό, τυλιγμένο στην καταπραϋντική άνεση ενός σπιτικού παιδικού παπλώματος από την πιο απαλή φανέλα μωρού. Ο νέος ερχομός έχει απολαύσει εννέα μήνες στο ίδιο ζεστό, περιποιητικό περιβάλλον, αλλά τώρα αυτό το περιβάλλον αλλάζει διαρκώς, τι συμβαίνει με τις κούνιες, τις άμαξες και τους ανθρώπους στη ζωή του. Το τυχερό μωρό που περιβάλλεται από το απαλό, χειροποίητο δώρο ντους με πάπλωμα μωρού που του κάνατε, έχει μια σταθερή ασφάλεια ανάμεσα σε αυτό και σε όλο το περιβάλλον που αλλάζει.

Η συνιστώσα της σημασίας

Φανταστείτε πόσο ευχαριστημένοι θα είναι η μαμά και ο μπαμπάς, ώστε να δείτε που διαλέξατε ένα μοναδικό σχέδιο παιδικού πάπλωμα που έχει ιδιαίτερη σημασία για την οικογένειά τους. Ήξερες ότι αγαπούν την εκπαίδευση, γι‘ αυτό διάλεξες ένα πάπλωμα με αριθμούς στο σχέδιο. Τώρα μπορούν να ξεκινήσουν τη μαθησιακή εμπειρία του μικρού τους όσο νωρίτερα επιλέξουν. Ή θυμηθήκατε την αγάπη τους για τα ζώα και αγοράσατε ένα χειροποίητο δώρο για ντους με παπλώματα μωρών με ζωηρούς μικρούς πιγκουίνους ή πάντα. Και αυτοί οι ένθερμοι ψαράδες γονείς θα λατρέψουν τη στοχαστικότητα σας παρουσιάζοντας στο νέο τους μωρό ένα μωρό πάπλωμα σχεδιασμένο με θαλασσινό τοπίο. Τα χειροποίητα παιδικά παπλώματα για αγόρια και κορίτσια μπορούν να συμπληρώσουν τον τρόπο ζωής μιας οικογένειας σε εξωτερικούς χώρους με τζιν πινελιές ή να υπογραμμίσουν τα ενδιαφέροντα της κηπουρικής με θέματα λουλουδιών.

Ο παράγοντας αντοχής

Φανταστείτε πόσο θα εκπλαγούν η μαμά και ο μπαμπάς όταν δουν ότι το πανέμορφο χειροποίητο παιδικό πάπλωμα που αγοράσατε είναι πολλά περισσότερα από ένα όμορφο πρόσωπο. Με όλη την ακαταστασία της ζωής του μωρού, θα χρειαστούν πολλά ταξίδια στο πλυντήριο και το στεγνωτήριο, αλλά αυτό το όμορφο μικρό πράγμα ανταποκρίνεται στην πρόκληση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το παπλωματάκι επέλεξε υλικά υψηλότερης ποιότητας για τη συναρμολόγηση του πάπλωμα και προέπλυνε τα υφάσματα για να αποφύγει τη συρρίκνωση. Στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν οι καλύτερες τεχνικές για να βεβαιωθείτε ότι το πάπλωμα του μωρού είναι αρκετά δυνατό και στιβαρό ώστε να αντέχει στις προκλήσεις της συνεχούς χρήσης και του πλυσίματος.

Η αναμνηστική ποιότητα

Φανταστείτε το βάθος της ευχαρίστησής τους όταν οι νέοι γονείς συνειδητοποιούν ότι το σπιτικό πάπλωμα που δώσατε στο νέο τους κοριτσάκι όχι μόνο θα είναι ο πολύτιμος σύντροφός της κατά τη διάρκεια της βρεφικής και νηπιακής της ηλικίας, αλλά μπορεί επίσης να προσφέρει την ίδια καταπραϋντική άνεση στα δικά της μωρά. Και αυτή τη φορά, το χειροποίητο δώρο ντους με παπλώματα μωρών έχει την πρόσθετη αύρα ότι είναι στην κατοχή της αγαπημένης τους μαμάς ή μπαμπά.

Η ικανοποίησή σας

Φανταστείτε την ευτυχία που θα κερδίσετε για τον εαυτό σας επιλέγοντας ένα μοναδικό σπιτικό βρεφικό πάπλωμα. Έχετε επιλέξει να αγοράσετε ένα μοναδικό στο είδος του πάπλωμα που είναι φτιαγμένο για να διαρκεί και είναι φτιαγμένο σε αυτή τη χώρα, με ένα φιλικό προς την οικογένεια μοτίβο και ίσως εξατομικευμένα ονόματα ή αρχικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κούνια, την άμαξα και το αυτοκίνητο. Μπορεί να είναι αγκαλιά στον καναπέ και να κολληθεί σε άγνωστα μέρη. Αγοράσατε online στην άνεση του σπιτιού σας. Μπορείτε να φανταστείτε κάτι πιο εύκολο να αγοράσετε ή να χαρίσετε καλύτερα από ένα χειροποίητο δώρο ντους με πάπλωμα μωρού;


Source by Sharon Camp

About admin

Check Also

Idea Gift Giving – Ανδρικό κολιέ με ετικέτα σκύλου

Αν είστε γυναίκα που θέλει να εκπλήξει τον ξεχωριστό άντρα της ζωής σας με ένα …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.