10 κόλπα για τα κουτιά ρολογιών που θα θέλατε να γνωρίζετε πριν

10 κόλπα για τα κουτιά ρολογιών που θα θέλατε να γνωρίζετε πριν

9 Dezember 2021 0 Von admin

Συμβουλές και κόλπα για κουτιά ρολογιών πολυτελείας δεν μπορούν μόνο να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε άψογη συσκευασία για τα επώνυμα ρολόγια σας. Μπορεί επίσης να σας βρουν τρόπους για να μειώσετε περαιτέρω το κόστος της συσκευασίας. Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλοί τύποι κουτιών που κατασκευάζουν οι μάρκες για ρολόγια πολυτελείας. Πρέπει να εξερευνήσουμε πλήρως τις επιλογές μας πριν κάνουμε το άλμα και καταλήξουμε σε ένα τυπικό κουτί για ρολόγια που σχεδιάζετε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ανακαλύψετε το καλύτερο και πιο κατάλληλο στυλ συσκευασίας. Διαβάστε παρακάτω και θα καταλήξετε με ένα εξαιρετικό σχέδιο τόσο όμορφο όσο τα ρολόγια σας!

Δεν χρειάζεται όλα τα ρολόγια να κυκλοφορούν σε ένα κομψό κουτί με εμφάνιση Premium:

Πράγματι, ένα πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι δεν χρειάζεται κάθε ρολόι κορυφαίας ποιότητας να μπαίνει σε ένα πολυτελές κουτί. Οι διοργανωτές κουτιών ρολογιών μπορούν επίσης να είναι επώνυμες και κάτι τόσο χρήσιμο όσο μπορούν επίσης να συνδυαστούν με ένα ρολόι πολυτελείας υψηλής ποιότητας. Σκεφτείτε από το κουτί γιατί οι πρώτες μερικές ιδέες σας είναι πιθανώς αυτές που μπορούν να σκεφτούν όλοι οι άλλοι. Εάν θέλετε το προϊόν να αφήσει ένα σημάδι και να γίνει γνωστό για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, πρέπει να κατανοήσετε τη σημασία του να είστε διαφορετικός.

Μπορείτε να βρείτε φθηνότερα κουτιά σε καλή προσφορά:

Η όλη ιδέα του κουτιά ρολογιών χονδρική είναι να φτιάξεις καλής ποιότητας συσκευασία ρολογιών με φτηνό κόστος. Έτσι, όταν κάποιος λέει τη λέξη χονδρική, δεν σημαίνει ότι είναι κάτι χαμηλής ποιότητας που μπορεί να παίρνετε για πένες. Τα κουτιά χονδρικής για ρολόγια είναι στην πραγματικότητα πλήρως προσαρμοσμένα κουτιά με το δικό σας λογότυπο πάνω από αυτά τα κουτιά και παντού πάνω τους.

Μπορείτε να σχεδιάσετε διάφορα κουτιά ρολογιών για τα επώνυμα ρολόγια σας

Αν και συνήθως βρίσκει κανείς τα κουτιά για τα ρολόγια σε ένα συγκεκριμένο σχήμα, τύπο και χρώμα, υποδηλώνοντας γενικά τη μάρκα, αλλά μπορείτε να πάρετε συνολικά διάφορες συσκευασίες για τα ρολόγια. Παρόλο που οι διάφορες συσκευασίες μπορεί να κοστίζουν ελαφρώς υψηλότερα από τις κανονικές συσκευασίες, η επίδραση που προσφέρουν είναι μεγάλη!

Προσαρμόσιμη συσκευασία δώρου ρολογιών για ειδικά δώρα:

Γνωρίζατε ότι απλώς επιτρέποντας στους αγοραστές να προσαρμόσουν το κουτί του ρολογιού τους, μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις και τη δημοτικότητά σας κατά 200%; Άκαμπτα κουτιά ρολογιών που προορίζονται να γίνουν δώρα, όταν είναι προσαρμόσιμα όταν προσφέρεται η επιλογή για ένα αρχικό στο κουτί, γίνεστε η αγαπημένη μάρκα των ανθρώπων σε χρόνο μηδέν. Κάντε το ρολόι σας να μοιάζει με ένα ιδιαίτερο δώρο, είναι μια εύκολη επιλογή δώρου με ένα προσαρμόσιμο κουτί και θα κάνετε μαγικά για τους αγοραστές σας.

Συσκευασία ρολογιού με αρχικά δέκτη:

Όπως και η προσαρμόσιμη συσκευασία, εάν φτιάχνετε ρολόγια πολυτελείας υψηλής ποιότητας, γιατί να μην προσθέσετε λίγη επιπλέον λεπτομέρεια και πολυτέλεια σε αυτά; Πρέπει να έχετε το όνομα ή τα στοιχεία αυτού που παρήγγειλε το ρολόι ή ίσως μπορείτε να τους το ζητήσετε και να τους εκπλήξετε με το δικό τους αρχικό στη συσκευασία. Αυτή είναι βασικά μια πολύ ιδιοφυή ιδέα, δεδομένου ότι δεν επενδύετε τίποτα επιπλέον σε αυτήν!

Τα κουτιά ρολογιών χονδρικής δεν είναι απαραίτητα φθηνά:

Για άλλη μια φορά, να θυμάστε πάντα όταν παραγγέλνετε κουτιά ρολογιών ότι η λέξη χονδρική δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει. Οι χονδρικές πωλήσεις μπορούν να σας φέρουν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε εκπληκτικά εξαιρετικές τιμές! Ο λόγος που δημιουργήθηκε ο όρος χονδρική ήταν απλώς για να σας δώσω μια γενική ιδέα ότι παρόλο που κάτι φαίνεται φανταχτερό, όταν το παραγγείλετε ή το φτιάχνετε σε μαζική ποσότητα, το αποκτάτε σε εξαιρετική τιμή.

Παρακολουθήστε έμπνευση σχεδίασης κουτιών γάμου από το Etsy και το Pinterest:

Κουτί συσκευασίας ρολογιού Η έμπνευση βρίσκεται καλύτερα στο Etsy και το Pinterest. Ο λόγος που αγαπάμε αυτές τις δύο πλατφόρμες είναι επειδή υπάρχουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο με μοναδικές ιδέες. Προτού επενδύσετε στην πρόταση του χονδρεμπόρου σας ή του κατασκευαστή συσκευασιών, αντλήστε αρκετή έμπνευση από αυτές τις δύο πλατφόρμες και συγκεντρώστε πολλές αναφορές. Θα βρείτε τόσο υπέροχες ιδέες!

Περισσότερη κάλυψη στο Instagram με εξαιρετική σχεδίαση συσκευασίας ρολογιών:

Αυτές τις μέρες, είναι αυτονόητο ότι σε όλους αρέσει να επιδεικνύουν τις πολύτιμες αγορές και τα δώρα τους στο Instagram. Το 90% της αγοράς-στόχου που έχετε πρέπει να έχετε Instagram, οπότε γιατί να μην χρησιμοποιήσετε τη ροή του προς όφελός σας; Δημιουργήστε αποκλειστικά ενδιαφέρουσες συσκευασίες που κάποιος θέλει να μοιραστεί σε ένα δευτερόλεπτο! Θυμηθείτε να έχετε κατά νου ότι η συσκευασία δεν πρέπει να έχει ωραία εμφάνιση και αίσθηση μόνο στο χέρι σας αλλά και στις φωτογραφίες. Αποφύγετε τις γυαλιστερές υφές καθώς είναι πολύ δύσκολο να φωτογραφηθούν.

Κουτιά ρολογιών πολυτελείας με μια πρόσθετη ωφ

Έχετε σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε bling ή πούλιες στα κουτιά συσκευασίας των ρολογιών σας; γιατί αν όχι, τότε πρέπει να δοκιμάσετε τα προσαρμοσμένα κουτιά πολυτελείας. Στοιχηματίζουμε ότι οι αγοραστές-στόχοι σας μπορεί να μην έχουν δει ποτέ κάτι τέτοιο!

Μπορείτε να πάρετε σχεδόν οτιδήποτε θέλετε στην τιμή που θέλετε!

Δεν μπορούμε να επιμείνουμε στη σημασία και την αξία της χονδρικής. Απλώς δεν μπορείτε να χάσετε όλα τα μεγάλα οφέλη που προσφέρει η χονδρική! Μερικές φορές, η συσκευασία χονδρικής μπορεί, στην πραγματικότητα, να σας προσφέρει ακόμα καλύτερη δομή, κατασκευή, ποιότητα και σχεδιασμό από τις περισσότερες υπηρεσίες συσκευασίας υψηλής ποιότητας όπου το MOQ είναι μικρότερο από 100. Πάντα να παραγγέλνετε τα δείγματά σας πριν κάνετε το άλμα και να παραγγέλνετε τα κουτιά χονδρικής για να είμαστε στην ασφαλέστερη πλευρά!