Kingdom Work

Σε ένα από τα σπάνια αποσπάσματα της Βίβλου που αναφέρουν την παιδική ηλικία του Ιησού, το βιβλίο του Λουκά καταγράφει μια περίπτωση που η Μαρία, η μητέρα του Ιησού και ο σύζυγός της Ιωσήφ είχαν χάσει τον Ιησού μέσα σε ένα πλήθος. Αυτοί, μαζί με πιθανώς χιλιάδες άλλους, είχαν πάει σε ένα προσκύνημα στην Ιερουσαλήμ για μια ετήσια γιορτή και επέστρεψαν όταν έχασαν τα ίχνη του μεγαλύτερου γιου τους Ιησού. Πέρασαν τρεις μέρες πριν τον εντοπίσουν. Μόλις τον εντόπισαν τελικά, ανακάλυψαν ότι ο Ιησούς δεν είχε φύγει ποτέ από την Ιερουσαλήμ. Ήταν στο ναό και φιλοσοφούσε με τους θρησκευτικούς δασκάλους. Ήταν παράξενο για τους γονείς του και για τους άλλους στο ναό να βρουν έναν τέτοιο νεαρό».κρατώντας το δικό του„, ας πούμε έτσι με τους δασκάλους του ναού. Αλλά αυτό που ήταν περίεργο για τον Ιησού ήταν το γεγονός ότι η μητέρα και ο πατέρας του, που είχαν ταξιδέψει ένα ολοήμερο ταξίδι προς τη Ναζαρέτ, αποφάσισαν να κάνουν πίσω για τρεις ημέρες αναζητώντας τον. σε αυτό το απόσπασμα που ο Λουκάς καταγράφει τον Ιησού να δίνει στους γονείς Του αυτή την περίφημη δήλωση,

„Γιατί με έψαξες; Δεν ήξερες ότι πρέπει να ασχολούμαι με τις δουλειές του Πατέρα μου;“ Λουκάς 2:49.

Ο Ιησούς δεν έλειπε. ήταν απασχολημένος κάνοντας τη δουλειά του πατέρα του. Ο Ιησούς ήξερε ακόμη και στα 12 του ότι ο Θεός ήθελε να φροντίσει. Αυτό είναι κάτι που ορισμένοι ενήλικες σήμερα δεν έχουν ακόμη κατανοήσει. Οποιαδήποτε υπακοή δίνετε στον Θεό είναι Έργο της Βασιλείας. επειδή, ακριβώς όπως ο Χριστός, ο Θεός είναι επίσης Πατέρας σας στους ουρανούς και τυχαίνει να είναι ο Βασιλιάς. Ο Ιησούς έδειξε σε αυτό το απόσπασμα πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε το έργο που έχει αφιερώσει ο Θεός για να επιτύχουμε. Είναι σημαντικό στο βαθμό που αν κάποιος επρόκειτο να σας αναζητήσει, θα πρέπει πάντα να βρεθείτε να το κάνετε Kingdom Work.

Όταν επιδιώκετε μια πιο στενή σχέση με τον Θεό, κάνετε Έργο Βασιλείας. Όταν υποτάσσεστε στην κατεύθυνση του Θεού και απομακρύνεστε από τα σαρκικά πράγματα, κάνετε Έργο Βασιλείας. Η εκκλησιαστική διακονία είναι έργο της Βασιλείας. Η «Εξωτερική» εκκλησιαστική διακονία είναι το Kingdom Work. Η διάδοση του Ευαγγελίου στην εργασία είναι έργο της Βασιλείας. Το να είσαι καλό παράδειγμα για τα παιδιά είναι το έργο της Βασιλείας.

Και, επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω έναν μύθο. Το Kingdom Work δεν απαιτεί τους καλύτερους πόρους για να το επιτύχει. Υπάρχουν Χριστιανοί που αισθάνονται ότι δεν μπορούν να κάνουν Εργασία Βασιλείας έως ότου έχουν ορισμένα υπάρχοντα στη ζωή τους για να το κάνουν. Για παράδειγμα, υπάρχουν χριστιανοί που έχουν α Λέξη από τον Θεό, αλλά νιώθουν ότι δεν μπορούν να το μοιραστούν μέχρι να λάβουν ένα συγκεκριμένο πιστοποιητικό για ένα διαπιστευμένο ινστιτούτο, ή ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ή μια θέση σε μια συγκεκριμένη εκκλησία ή ίσως την έγκριση κάποιου ατόμου. Υπάρχουν ιεροκήρυκες που δεν θα κηρύξουν χωρίς ΠΑ. τραγουδιστές που δεν θα τραγουδήσουν εκτός αν είναι πυκνωτικό μικρόφωνο (και πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας). χορωδίες που δεν τραγουδούν χωρίς μουσικό. οργανίστας που δεν θα παίξει ένα παλιό πιάνο… η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται. Είναι αστείο; Ο Θεός μάς λέει τι να κάνουμε και μας δίνει αυτό που χρειαζόμαστε, αλλά αντί να ενεργούμε σύμφωνα με το δικό Του Λέξη, λέμε στον Θεό τι χρειαζόμαστε για να κάνουμε αυτό που μας είπε να κάνουμε. Πιστέψτε με, εμείς είμαστε οι μπερδεμένοι, όχι ο Θεός.

Το γεγονός είναι ότι μερικοί από τους καλύτερους και πιο συναισθηματικούς Εργάτες του Βασιλείου έχουν πενιχρούς πόρους. Και πάλι, κοιτάμε τον Ιησού για το τέλειο παράδειγμα. Μεγάλο μέρος του χρόνου του Ιησού στη Γη αφιερώθηκε με έναν τρόπο για να δείξουμε ότι δεν χρειαζόμαστε τις προϋποθέσεις που επιθυμούμε για να κάνουμε συναισθηματικό Έργο της Βασιλείας. Στο Μάρκο 11, όταν η διακονία του Ιησού εισήλθε στην Ιερουσαλήμ για τελευταία φορά, θα έπρεπε να υπήρχε ένας στόλος από άλογα και άρματα που τον παρελαύνουν στην πόλη περπατώντας σε μίλια από ροδοπέταλα για να ανοίξει το δρόμο για τον σωτήρα της ανθρωπότητας. Θα έπρεπε να υπήρχαν σαλπιγκτές και ένα εβδομαδιαίο γλέντι που θα ανακοίνωνε ότι ο Βασιλιάς Ιησούς είχε φτάσει για να μας λυτρώσει από κάθε ανομία. Θα έπρεπε να είχε έναν στρατό ανδρών γύρω του (σαν να ήταν ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών) για να τον προστατεύσει από τις συνωμοσίες της ρωμαϊκής κυβέρνησης που προσπαθούσε να τον σκοτώσει. Αντίθετα, ο σωτήρας μας μεταφέρθηκε στην πόλη με την πλάτη ενός αδέσμευτου πουλάριου. Οι μαθητές του έδωσαν τα ρούχα τους για να του κάνουν σέλα. Και το πλήθος που τον χαιρέτησε μπορούσε να στρώσει μόνο κλαδιά φοίνικα για να ανοίξει το δρόμο για τη «μεγαλειώδη» είσοδο του στην πόλη που θα τον βασάνιζε βάναυσα και θα προσπαθούσε να τον δολοφονήσει μέρες αργότερα.

Ωστόσο, ο Ιησούς έφτασε για να κάνει Έργο Βασιλείας, οπότε τίποτα από τα υπόλοιπα δεν είχε σημασία για αυτόν. Ο Ιησούς δεν είχε καμία επιθυμία για ένα στόλο από άλογα, άρματα, τρομπετίστα ή μια παρέλαση. και δεν χρειαζόταν στρατό για να τον προστατεύσει από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Ο Ιησούς μπήκε άφοβα στην πόλη περιμένοντας τα χειρότερα που είχε να προσφέρει αυτός ο κόσμος. Ήταν προετοιμασμένος να υπομείνει τα χειρότερα για να έχουμε το καλύτερο του Θεού.

Αν κάποιος κοιτούσε το πρόγραμμά σας ή το ημερολόγιό σας για να σας βρει, πόσο συχνά θα σας έβρισκε να κάνετε το Έργο της Βασιλείας; Συχνά βρίσκουμε Χριστιανούς να τρέχουν στο εμπορικό κέντρο ή εντοπίζονται στα Starbucks, αλλά μπορεί κανείς να σας βρει ποτέ να κάνετε Kingdom Work; Πόσο από την καθημερινότητά σου“αλέθω„Ξοδεύεται η οικοδόμηση της Βασιλείας του Θεού; Προσεύχεστε στον Θεό, όπως έκανε ο Ιησούς, „… Ελάτε η Βασιλεία Σου, να γίνει το θέλημά Σου στη Γη όπως και στον Ουρανό„;

Για να είστε αληθινά μέλος της Βασιλείας του Θεού, πρέπει πρώτα να προσέχετε τη βασιλική οικογένεια: τον Πατέρα, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα. Τότε πρέπει να είστε πρόθυμοι να ενστερνιστείτε τον διορισμό σας στη Βασιλεία στο βαθμό που μπορείτε πάντα να βρίσκεστε να κάνετε ό,τι σας έχει αναθέσει ποτέ ο Βασιλιάς να κάνετε. (όχι μόνο την Κυριακή στις 11 π. Και πρέπει να γεμίσετε την καρδιά σας με ανησυχίες για το Βασίλειο, συμπεριφορά Βασιλείου και Kingdom Work. Για να είστε αληθινό μέλος στο Βασίλειο, πρέπει να κυβερνάτε τον εαυτό σας σύμφωνα με αυτό το διάταγμα:

Ζητήστε πρώτα τη Βασιλεία του Θεού και τη Δικαιοσύνη Του και όλα τα άλλα πράγματα θα προστεθούν σε εσάς!„Υπογραφή: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ


Source by Gerard A. Davis

About admin

Check Also

Ο μαθητής του γυμνασίου σας ΔΕΝ είναι ενήλικας – μην τον/την αντιμετωπίζετε σαν έναν στο γυμναστήριο

Πριν λίγο καιρό, έκανα λίφτινγκ δίπλα σε έναν πατέρα που εκπαίδευε τον γιο του γυμνασίου …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.